Starity

Jennifer Lopez szerint pont arra volt szüksége, hogy Ben Affleck szakítson vele

Ma, 14:15   |   Szerző: Four

A híresség kendőzetlenül vallott arról, hogyan élte meg az utóbbi pár hónapot.

hirdetés

Jennifer Lopez most először hosszan nyilatkozott a válásáról, korábban írtunk róla, hogy bevallotta, "magányosnak és szomorúnak érezte magát" a nyáron (bár rengeteget posztolt arról, hogy milyen jól érzi magát).

Szintén az Interview magazinnak vallott arról, hogy úgy érzi, már sokkal régebben tanulnia kellett a kapcsolataiból, illetve hozzátette, "szüksége volt rá" hogy Ben Affleck elhagyja:

Egy pillanatig sem bánom, hogy milyen fájdalmakon kellett keresztülmennem. De ez nem azt jelenti, hogy nem készített ki [a szakítás]. Majdnem ez történt. Most, hogy túl vagyok rajta, már azt gondolom, "basszus, pont erre volt szükségem. Köszönöm, Istenem. Sajnálom, hogy ennyi ideig tartott rájönni. Sajnálom, hogy annyiszor fel kellett hívnod erre a figyelmem. 

- mondta, majd hozzátette:

Már két-három alkalommal ezelőtt tanulnom kellett volna a hibáimból. Jól fejbe kellett csapni engem egy kalapáccsal. Nem kell megismételni. Végre megértettem. De ez nem azt jelenti, hogy most már mindig tudni fogom, mit kell tennem. 

- jelentette ki. 

Lopez augusztus végén, két év házasság után adta be a válókeresetet, ez volt a negyedik házassága: ide kattintva olvashatsz még többet a korábbi kapcsolatairól. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek