Starity

A Crypto All-Stars villámgyors ICO-ja túlhaladt a 2 millió dolláron

Ma, 14:06   |   

A Crypto All-Stars mém érme projektje hatalmas érdeklődést keltett az előértékesítési szakaszban, túllépve a 2 millió dolláros határt. Az elemzők bizakodnak, hogy a token akár 100-szorosára is növekedhet a tőzsdei bevezetés után. A projekt egy innovatív staking platformot kínál a mém érmék tulajdonosainak, amely új szintre emeli a kriptobefektetéseket.

hirdetés
A Crypto All-Stars villámgyors ICO-ja túlhaladt a 2 millió dolláron

A mém érmék értékei mostanában egyre jobban emelkednek, (például a Pepe és a dogwifhat is belehúzott) és eközben egy új token, a Crypto All-Stars túlszárnyalta a 2 millió dolláros határt. Most a bizakodó elemzők azt várják, hogy a tőzsdei bevezetés után 100-szorosára turbózza fel magát.
 

Forrás: CoinGecko

Szép számmal érkeznek befektetők a projekthez, mely célja, hogy minden mém érme számára egy közös lekötési központot alapítson.

Az elvárások elég magasak, de vajon a Crypto All-Stars képes megfelelni nekik? Cikkünk ezt a kérdést vizsgálja meg tüzetesebben azáltal, hogy górcső alá veszi a projektet.

A Crypto All-Stars előértékesítése 2 millió dolláron túl jár - Ez a következő 50x mém érme?

Az új mém érme lekötési platform, a Crypto All-Stars ($STARS) előértékesítése fantasztikus eredményt ért el azzal, hogy az ICO-ja során már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze. Ez cikkünk írásakor egészen pontosan 2,11 millió dollár. Az érme mostani értéke 0,0014887 dollár, de mivel az előértékesítés szakaszos felépítésű, ez a kampány során emelkedni fog. Amikor ezt a cikket olvasod, akkor már egy magasabb áron fogod elérni a tokent.

Ahhoz, hogy valaki megvásárolhassa a $STARS-ot, fel kell keresnie a projekt hivatalos honlapját, csatlakoztatnia kell a pénztárcáját, majd kiválasztania azt, hogy mennyi STARS-ot vásárolna, illetve hogy melyik kriptót alkalmazza a fizetés során. Az ICO elfogadja az ETH-t, a BNB-t, az USDT-t, és a bankkártyát. A befektetők hihetetlenül egyszerű módon tudják elvégezni a vásárlást.

Amennyiben te is fontolgatod a $STARS megvételét, olvasd el a Crypto All-Stars vásárlás 2024 című cikkünket. A STARS csapata nagyvonalú terveiben azt is közli, hogy a STARS-ot a jövőben szeretné jegyezni, azaz az előértékesítés után a DEX tőzsdére kívánja vinni. A projekt whitepaper-jének olvasása során már azt is megtudtuk, hogy a teljes érmekínálat 10 százaléka biztosítja a kezdeti likviditást. 

Forrás: X

A csapattagok a befektetői érdeklődés növekedése esetén a központi tőzsdei (CEX) bevezetést is tervbe veszik. Attól függetlenül, hogy még csak nemrég indult, több elemző is a projekt jövőbeli lehetőségeit latolgatja, és azt kérdezi, hogy vajon meddig jut ez a nagy reményű natív érme.

Természetesen a STARS-ra a kripto iparág legnépszerűbb szakértői is felfigyeltek. Cilinix Crypto kerek-perec kijelentette, hogy "van lehetősége" a nyereségre, és kiemelte, hogy a Crypto All-Stars nem csupán egy mém érme, hanem egy mém érmékhez kapcsolódó hasznos projekt.

Ez a különleges pozíció nagy számban csábítja a mém érme rajongókat, de a konzervatív befektetők is tettek felé lépéseket, pedig ők általában messzire elkerülik ezt a területet. Más elemzők, például Umar Khan a 99Bitcoins-tól, úgy gondolják, hogy az érme akár 100-szoros növekedést is elérhet.

A befektetők tehát elég erős érdeklődést mutatnak. Az összegyűjtött 2 millió dolláron túl a Crypto All-Stars egyre népszerűbb a közösségi médiában is. X oldalához már 16,4 ezren csatlakoztak, de a Telegram-csatornája is egyre menőbb, több mint 2600 fő kapcsolódott hozzá. De minek köszönheti a projekt, hogy ennyire hevesen érdeklődnek iránta? 

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését!

Itt a Crypto All-Stars MemeVault-ja, a földkerekség első egységes staking protokollja a mém érmék számára

Képzelj magad elé egy olyan alkalmazást, amely a felhasználóinak csak azért, mert birtokolják a világ legjobb mém érméit, ingyenes kriptovalutákat ad. Nos, pontosan ez a Crypto All-Stars fejlesztése. A csapat megteremt egy Meme Vault nevű egységes staking platformot, és az általa elfogadott 11 legjobb mém érme között ott van a Dogecoin, a Shiba Inu és a Pepe is.

Forrás: X

Maga a platform multi token és multi-chain funkciókat dob be a mém érme lekötési rendszerbe, azaz sokkal többet kínál, mint egy megszokott lekötési szerződés.

Ezzel a multi-token támogatással a befektetők egyszerre több mém érmét is le tudnak kötni, és ezt egyetlen tranzakcióban tudják végrehajtani. Ezen túl a Meme Vault crossed-chain integrációja révén a felhasználók több blokklánc hálózatban is stakelhetnek, azaz diverzifikálni tudják az állományukat, és nem kell egyetlen ökoszisztémára koncentrálniuk.

Az ERC-1155 egyik legfontosabb előnye, hogy a felhasználók egyetlen tranzakcióban több érmét is stakelhetnek, ezzel csökkennek a díjak, és nagymértékben javul a hatékonyság.

A Meme Vault cross-chain funkciója által a befektetők azzal, hogy különböző blokklánc hálózatokon köthetnek le, rugalmasabb választási lehetőséget kapnak a saját eszközeikkel kapcsolatban. A Meme Vaultban a lekötési jutalmak direkt a $STARS-hoz kapcsolódnak, és az elsődleges jutalom ebben a tokenben van mérve. 

Manapság egyre többen meglátják a mém érmék lekötésében rejlő lehetőséget. A Meme Vault-ot növekedésre teremtették, és mivel a hírek szerint ez a lekötési pool időközönként új mém érmékkel frissül, a lekötők még több lehetőséget nyernek a hozamnövelésre, valamint a diverzifikációra. A natív $STARS érméhez egyébként egy másodlagos lekötési protokollt is létrehoztak.

A $STARS-tulajdonosok tokenjeik zárolásáért cserébe jelenleg 702%-os APY-t célozhatnak meg. Eddig már több mint 1 milliárd tokent stakeltek, tehát kristálytisztán látszik az érme iránti kereslet mértéke, és ezen ösztönző sikere. 

Mindezeket szem előtt tartva már érthető, hogy a befektetők és az elemzők az érme jövőjét és a tőzsdei bevezetés utáni profitpotenciált tekintve miért ennyire optimisták. Amennyiben a token körüli ováció töretlen marad, a $STARS néhány hét múlva akár 100-szorosára is emelkedhet.

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését!

Jogi nyilatkozat: A jelen bejegyzésben található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy pénzügyi tanácsadásnak. A cikk célja, hogy felhívja a figyelmet a befektetési lehetőségekre és pénzügyi termékekre, de a befektetési döntéseket minden esetben saját felelősségére hozza meg. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt konzultáljon egy hivatalos pénzügyi tanácsadóval vagy szakemberrel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek