Starity

Robert Downey Jr. nem csak a Jonathan Majors-ügy miatt tér vissza a Marvelhez

Ma, 15:22   |   Szerző: SzilviD

Nem Jonathan Majors letartóztatása volt az egyetlen ok, amiért az MCU visszahozta Robert Downey Jr.-t Kang átdolgozása helyett.

hirdetés

A Marvel Cinematic Universe a nyáron jelentette be, hogy Robert Downey Jr.-t választották Fátum Doktor szerepére. A stúdió komoly kudarcot szenvedett, amikor Jonathan Majors-t letartóztatták családon belüli erőszak vádjával. Miután számos projektben előrevetítették Kang, a hódító szereplését, és sok erőforrást fektetettek bele. Míg sokan úgy gondolták, hogy a logikus lépés Kang újracastingolása lett volna, Marvel inkább teljesen kukázta a projektet, és egy másik gonoszetvő mellett döntött. 

Robert Downey Jr. volt az , aki nagyjából elindította az egész MCU-t Vasember zseniális alakításával. És most ismét meg kell mentenie a szuperhős-univerzumot, de ezúttal a gonosz Fátum Doktor szerepét fogja játszani. Azonban egy bennfentes szerint nem Majors letartóztatása az egyetlen oka annak, hogy Downey-t visszahozták.

Nem csak Majors miatt döntöttek Kang elhagyása mellett. Amikor a szerep újcastingját keresték, rájöttek, hogy nem volt túl nagy hype a karakter körül, ezért egy trükk mellett döntöttek, RDJ-t castingolták Fátum szerepére, hogy az emberek izgatottan várják a Bosszúállók filmet. Hogy őszinte legyek, szerintem működött. RDJ bejelentése a legnézettebb videó az Instán

- állítja egy forrás.

via Fandom Wire

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek