Starity

Kendall Jenner mindent elkövet, hogy visszaszerezze Harry Stylest

Ma, 15:20   |   Szerző: Four

Szeretné magához visszaédesgetni az énekest, mert most éppen újra szingli.

hirdetés

Kendall Jenner és Harry Styles 2013 és 2019 között ha rövid időre is, de többször egy párt alkottak. Most úgy tudni, mindketten szinglik, miután Styles szakított Taylor Russell-lel, Jenner pedig épp nem kavar a rapper Bad Bunnyval, aki a barátai szerint nagyon nem volt jó hatással a modellre. 

Kendall évek óta időről időre összejön Harryvel egy kaland erejéig. Valahányszor szingli lesz, felhívja Harryt, hogy találkozzanak. De ezúttal Harry nem kapta be a horgot, ezért Kendall teljesen összezavarodott. Mindig is szerette magáénak tudni Harryt, és általában amint füttyent egyet, Harry ugrik. Kendall szeret ezzel hencegni.

- mondta a Life & Style bennfentese, aki szerint ezúttal másképp alakulnak a dolgok:

Kendall az a típusú ember, aki mindig azt akarja megkaparintani, ami elérhetetlen számára, tehát az, hogy Harry nem reagál, csak még érdekesebbé teszi őt és Kendall szeretné bebizonyítani, hogy újra megkaphatja. Nem szeretne semmi komolyat, csak megbizonyosodni afelől, hogy Harry még mindig hallgat rá. Az a terve, hogy "véletlenül" összefutnak valahol, egy hivatalos eseményen vagy privát partin. 

- mondta az illető, és hozzátette, ez nem lesz túl nehéz, hiszen rengeteg közös barátjuk van.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek