Starity

Hiába vették őrizetbe, továbbra is sokan rettegnek Diddytől

Ma, 15:51   |   Szerző: Four

A rappert nemrég őrizetbe vették, de nagyon sokan félnek tőle a mai napig.

hirdetés

P. Diddyt nemrég őrizetbe vették és jelenleg Brooklynban várja a tárgyalását - ettől függetlenül a rapper állítólag olyan befolyásos kapcsolatokkal rendelkezik, hogy a börtön ellenére is sokan rettegnek tőle.

Nagyon befolyásos. Senki nem mert ujjat húzni vele. Még így is, hogy rács mögé került, iszonyatosan messzire nyúl a keze. Ezt már nagyon régóta tudjuk.

- jelentette ki a People informátora.

Mindenki azzal magyarázta a megszállott irányításmániáját, hogy ő egy "kreatív zseni". Elképesztően okos, rengeteg embert ismer és rengeteg embernek segített valahogy - tehát sokan tartoznak neki, és ezt pontosan tudja. Még így is elég sok mindenre képes - sokkal többre, mint azt az emberek gondolnák. 

- tette hozzá.

A rapper akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha elítélik. Egyelőre nem tűzték ki a tárgyalása dátumát, de rengeteg híresség fél attól, hogy a procedúra során mi fog kiderülni azokról a partikról, amelyeket szervezett. Diddyt többet között szexkereskedelemmel, kiskorúak ellen elkövetett szexuális erőszakkal, zsarolással és azzal vádolják, hogy számos áldozatát lónyugtatóval bódította el, majd így erőszakoskodott velük.

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek