Starity

Kevin Costner dalban öntené ki a szívét a válásáról

Tegnap, 18:36   |   Szerző: Four

A híresség nem nyilatkozik a válásáról, de dalban viszont elárulná, milyen nehéz volt neki.

hirdetés

Kevesen tudják, de Kevin Costner nem csak színészként, hanem énekesként is megállja a helyét, és a Life & Style szerint elég népes rajongótábora van. 

Így aztán nem meglepő, hogy az alapvetően elég privát életet élő Costner ha nyilatkozat formájában nem is, de dalban viszont kiöntené a szívét a csúnya válásáról. 

Énekesként is elég sokan szeretik, és az embereket meglepné, ha tudnák, hogy a szíve továbbra sem gyógyult be és még mindig van benne fájdalom és düh. A dalírással lehetősége van arra, hogy kieressze a gőzt anélkül, hogy totális bunkónak tűnne. 

- nyilatkozta a bennfentes. 

A színész 2004-ben vette feleségül a modell Christine Baumgartnert, és tavaly májusban adta be az asszony a válókeresetet, majd egy hosszú és csúnya procedúra során idén februárban hivatalosan is véget ért a házasságuk. 

Kevin komolyan veszi a dalszerzést, sok dolog nyomja a lelkét. Christine otthagyta és összejött az egyik barátjával, megpróbálta elvenni a házát és besározni őt. Az ilyet az ember nem felejti el. Kevin még mindig úgy érzi, mélyütést kapott, és bár nem az a típus, aki kiteregeti a magánéletét, de a zene segítségével megoszthatja az élményeit. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek