Starity

Wolf Kati karácsonya

2010. december 24. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nagyon elfoglalt, rengeteg helyre hívják, de a karácsony számára is szent, ezért nem vállalt fellépést.

hirdetés
Wolf Kati karácsonya

Wolf Katinak nem volt ideje a karácsonyi készülődésre. Rengeteg fellépése volt, és az Aréna koncertre is próbálnia kellett. Az énekesnőnek minden percét lefoglalta a munka, de a karácsony számára is szent, ezért erre az időszakra nem vállalt több fellépést. A szentestét és a karácsony másnapját családjával tölti.

A kétgyermekes családanya a következőt nyilatkozta: „Szerencsére segítenek a nagyszülők. Nem tudtam főzni sem, mert rengeteget gyakoroltunk az X-Faktor-koncertekre. Ma jönnek a nagyszülők mind a két oldalról, a testvéreim és még néhány rokon. Az én szüleim viszont mennek tovább az egyik bátyámékhoz, mert nem férünk el a kis lakásunkban, hogy együtt vacsorázzunk. Az anyósomék azonban nálunk alszanak. Másnaptól aztán elindul a tatárjárás: ellátogatunk az édesanyámékhoz, ahol sokan gyűlünk össze, majd utazunk Győrbe a férjem családjához.”

Ezek szerint Wolf Katiéknak a meghitt családi karácsony egy kis országjáró körúttal is párosul, hogy legalább ebben az időszakban újra egyesülhessen az egész család, és mindenki szívébe ünnepet varázsolhassanak. A gyerekek is nagyon várták már az ünnepet, és az utazás is boldogsággal tölti el őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek