Starity

Saoirse Ronan szerint szomorú, de szükségszerű volt, hogy Ryan Goslingot kirúgták a Komfortos mennyországból

Tegnap, 14:56   |   Szerző: Four

Az utolsó pillanatban változtattak azon, ki játssza Saoirse apját a filmben.

hirdetés

Eredetileg Ryan Gosling alakította volna Saoirse Ronan édesapját a Komfortos mennyország című filmben, de Peter Jackson rendező napokkal a forgatás előtt váltott, és végül Mark Wahlberg kapta meg a szerepet. 

Ennek oka kreatív ellentét volt: Gosling majdnem 30 kilót hízott a szerep miatt, mert úgy érezte, így lesz igazán hiteles az általa alakított karakter - Jackson viszont ezt egyáltalán nem díjazta, és végül elváltak útjaik. 

A "Happy Sad Confused" podcast vendégeként Ronan elmesélte, ő hogy élte meg az éles váltást: 

Imádtam Ryant és a kutyusát, George-ot, és szomorú voltam, hogy nem fogunk együtt dolgozni. De szerintem teljesen érthető okból váltak el az útjaik Peterrel, mindkettejükkel beszéltem azóta, és az ilyesmi megtörténik. Tudod, hogy értem? Nem volt benne semmi személyes. Van olyan, hogy nem azonosak az elképzelések. 

- mondta, majd így folytatta: 

Mark hajlandó volt beugrani, ő lett az apuka. Az életben is édesapa volt akkor már, azt hiszem három gyerekes apuka. Valószínűleg olyan tapasztalatokkal rendelkezett, amelyekkel Ryan nem, hiszen ő 27 volt, elég fiatal.

Ronan és Gosling végül egy másik filmben dolgozott együtt, pár évvel később a "Lost River" című produkcióban. A színész így nyilatkozott a Komfortos mennyországról: 

Nagyszabású film volt, rengeteg dologra kellett figyelni, és Peter nem tudott egyenként minden színészre koncentrálni. Én csak megjelentem a forgatáson, de eltaktikáztam. Aztán már nem csak kövér voltam de munkanélküli is. 

- nyilatkozta korábban. 

Embed from Getty Images

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek