Starity

Nicola Coughlan a negyedik évados szerepéről mesélt A Bridgerton családban

Ma, 11:37   |   Szerző: SzilviD

Nicola Coughlan A Bridgerton család queer kapcsolatáról beszélt, és a 4. évadban játszott szerepéről.

hirdetés

Nicola Coughlan, aki a sikersorozat harmadik évadának középpontjában állt, már alig várja, hogy A Bridgerton család következő évadaiban bemutathassák a queer szerelmet.

Egy nemrégiben adott interjúban Nicola elárulta, milyen szerepet fog játszani, amikor Penelope-t újra életre kelti. Arra a hírre is reagált, hogy a Bridgerton foglalkozik az azonos neműek szerelmével, Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) egy nőbe szeret bele. 

Tudom, hogy szereplőként nagyon vágytunk egy queer történetre, és ez a reprezentáció nagyon, nagyon fontos. Hannah és Masali [Baduza, aki Michaela Stirlinget alakítja] nagyon jól fogja csinálni. Hihetetlen munkát fognak végezni. Amikor eljön az ő idejük, készen fognak állni

- mondta. 

Hozzátette:

Szeretem a Bridgertont, mert ez egy olyan sorozat, amely mindenféle szerelmi történetet elmesél. Szóval mindenkinek éreznie kell, hogy képviselve van benne.

Mindeközben a színésznő izgatott, hogy visszatérhet a sorozatba, ahol „egy boldog házasságban élő személyt fog játszani egy nagyon aranyos kisbabával”.

Úgy érzem, mintha ők [Penelope és Colin] a múltkor is átmentek volna az összes viszályukon. Szóval visszatérhetnek, és csak szerelmesek lesznek, és a legjobb időt töltik együtt.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek