Starity

Fókuszban a békás mém érmék - októberben a Pepe Unchained ICO-ja a legjobb

Ma, 18:17   |   

Amióta a Pepe érme bebizonyította, hogy a piac egyik legmenőbb mém érméje, megugrott a kereslet más békás érmék iránt.

hirdetés
Fókuszban a békás mém érmék - októberben a Pepe Unchained ICO-ja a legjobb

A $PEPE mellett egy új béka is igyekszik a csúcsra törni, mely egyébként őse továbbfejlesztett verziójaként kezd híressé válni.

A Pepe Unchained ($PEPU) ICO-ja igazán vibráló jelenség, hiszen már sikerült 18,6 millió dollárt gyűjtenie, ezzel is bemutatva, hogy bizony képes túltenni a legendás Pepe érmén.

A Pepe Unchained rengeteg különleges funkciót nyújt, és mivel a legnépszerűbb kripto elemzők támogatását is élvezheti, kiváló helyzetben van ahhoz, hogy a tőzsdei bevezetése után akár 100-szoros nyereséget is elérjen.

Nézzük meg, miért kap ekkora figyelmet ez a token!

A Pepe Unchained ($PEPU) már több, mint 18,6 millió dolláros finanszírozást élvez

A Pepe Unchained ($PEPU) továbbra is letaglózza a mém érmék piacát, hiszen már bőven túl jár a 18 millió dolláros mérföldkövén az előértékesítése során.

Ez a fantasztikus eredmény láttatni engedi a befektetők növekvő bizalmát a $PEPU potenciáljában, és hiszik, hogy olyan népszerű érméket hagyhat le, mint a $PEPE és a $DOGE. A token forradalmi Layer-2 megoldása, a Pepe Chain megújítja a blokklánc hatékonyságát, mivel kedvező tranzakciós díjakat és nagyobb sebességet is kínál.

Befektetők tömege kapcsolódik a projekthez, szeretnének tőkét kovácsolni a hamarosan bekövetkező DEX-indításból.

A legjobb kripto elemzők támogatásával és a lenyűgöző bálna aktivitással a Pepe Unchained kiváló helyzetben van ahhoz, hogy debütálásakor a befektetőket nagyvonalú módon megjutalmazza.

ClayBro és Austin Hilton is ott állnak a projekt mellett, és felhívják a figyelmet a $PEPU mögött megbújó jókora potenciálra.

Ezt a natív tokent különleges jellemzői, például a magas lekötési juttatások és a fejlett skálázhatóság, valóban naggyá teszik a mém érmék földjén.

Vásárold meg a Pepe Unchained-et most!

A Pepe Chain új szabványokat teremt a fejlett blokklánc technológia segítségével

Ez a projekt a Pepe Chain nevű saját Layer-2 lánc működtetésével valódi problémákat old meg, és nyomában még az Ethereumnál is gyorsabb és kedvezőbb árú tranzakciók születnek.

Már csak azért is hatékonyabb tőle, mert képes egynél több tranzakciót kezelni, mielőtt azt az Ethereumba küldené.

Modern áthidaló technológiája problémamentes átutalásokat biztosít a Pepe Chain és az Ethereum között, így a $PEPU azoknak kedvez, akik gyorsabb és megfizethetőbb kereskedési lehetőségeket keresnek.

Ezek a funkciók jókora érdeklődést váltanak ki a kripto rajongók, és a bálnák körében is, így a projekt lendülete szakadatlanul nő tovább.

A Pepe Unchained "Frens With Benefits" programja hatalmas motiváció a fejlesztők számára

A Pepe Unchained útjára bocsátja a "Pepe Frens With Benefits" kezdeményezését, mely a legjobb blokkláncfejlesztőket csábítja arra, hogy a Pepe Chain-en decentralizált alkalmazásokat (dAppok) és egyéb újító projekteket alkossanak.


A nemes kezdeményezés  célja az, hogy előmozdítsa a $PEPU ökoszisztémán belüli növekedést, és pénzügyi támogatást nyújtson azoknak a tehetséges fejlesztőknek, akik jól szerepelnek a Pepe Tanács szavazásán. Ez a program olyan dAppok, NFT-k és DeFi eszközök létrehozására ösztönöz, melyek kiaknázzák a Pepe Chain hatékonyságát és skálázhatóságát.

A projekt közösségi csatornái is nagyot szólnak, az X-en már 44.4 ezer feliratkozó van, míg a Telegramon közel 10 ezer. 

Mivel a Pepe Unchained az ökoszisztéma bővítésére koncentrál, és ezáltal a blokklánc-innováció élére kerül, ez tovább emeli az érme hosszú távú értékét.

A Pepe Unchained 117%-os APY-val kínál magas hozamú lekötést - A befektető vonzó hatás garantált

A játékszabályokat megújító technológia mellett a befektetőket a projekt bámulatos staking jutalmai is vonzzák. Cikkünk írásakor az APY 117%-os, de amikor sorainkat ovasod, valószínű már növekedett a pool, és ez az arány csökkent.  

Amennyiben nem vagy kibékülve a megtérülési aránnyal az Ethereum lekötési rendszerek alkalmazásakor, akkor a Pepe Unchained dupla tétrendszerét is választhatod, mivel jóval magasabb lekötési jutalmakat kínál.

Miáltal a csapat a teljes érmekínálat 30%-át a lekötési juttatásokra fordítja, az ICO résztvevőinek lehetősége van arra, hogy még a piaci bevezetés előtt maximalizálja a nyereségét.

A projekt előértékesítési sikere valamint a közösség nagyvonalú támogatása azt sejteti, hogy az érme a bevezetés után is jelentős nyereséget érhet el.

Összegzés

A Pepe Unchained ($PEPU) a csúcstechnológia és az erős támogatottság kombinációjával a nagy játékosokat is táncba hívhatja.

Az érmetulajdonosok gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat élvezhetnek a projekt Layer-2 láncán át, amely rengeteg már meglévő blokklánc-megoldást leköröz.

Azok részére, akik magas hozamot szeretnének biztosítani milliók befektetése nélkül, a Pepe Unchained ($PEPU) kiváló választás.

Vásárolj $PEPU érméket mielőbb, amíg az árak ennyire kedvezőek, hiszen a token hamarosan megjelenik a tőzsdén, és beindul a hőn várt árfolyam-növekedés.

Vásárold meg a Pepe Unchained-et most!

Jogi nyilatkozat: A jelen bejegyzésben található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy pénzügyi tanácsadásnak. A cikk célja, hogy felhívja a figyelmet a befektetési lehetőségekre és pénzügyi termékekre, de a befektetési döntéseket minden esetben saját felelősségére hozza meg. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt konzultáljon egy hivatalos pénzügyi tanácsadóval vagy szakemberrel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek