Starity

Cikizik, hogy milyen dolog miatt akadt ki egy repülőgépen Jessica Chastain

Tegnap, 20:46   |   Szerző: Four

A színésznőt sokan sznobnak nevezték a reakciója miatt: X-en akadt ki a sztár.

hirdetés

Hiába rendelkezik milliós vagyonnal, Jessica Chastain nagyon kiakadt, amikor kiderült számára, hogy 15 (kb 5500 forint) dollárnyi kredittel akarja helyrehozni egy légitársaság azt a bakit, amely miatt kellemetlen volt a repülőútja. 

A színésznő a JetBlue egyik gépével utazott, ám a hatórás repülőút alatt nem működtek a szórakoztatóegységek a fedélzeten. Chastain mindezt megreklamálta a légtársaságnál: nehezményezte, hogy 1500 dollárba került a jegy - ennek viszont csak a töredékét kapta vissza kárpótlásul. 

A híresség kifotózta, majd X-re posztolta a beszélgetését a légitársasággal: 

Köszönöm @JetBlue a 15 dolláros kreditet. A repjegyem 1500 dollár volt, a kredit ennek a százada. Fura, hogy fizettem a szórakoztatóegységért, amely nem működött a hatórás út alatt, de ezek szerint megérte a 15 dolláros kredit miatt. 

- panaszkodott, a légitársaság pedig válaszában tudatta a színésznővel, hogy minden utas ennyi kreditet kapott a hiba miatt. 

Értem, de 1500 dollárt fizettem, és a férjem is. Kellene lennie valamilyen kreditnek, vagy valami másnak, mivel van TrueBlue fiókom és hűséges vásárló vagyok. 

- írta, majd kitörölte a posztot.

A színésznő kiakadása nem kevés kommentreakciót generált: sokan nevetségesnek tartották, hogy ennyit panaszkodik, mások pedig azon viccelődtek, miért volt fontos annyira Chastainnek a tévé a repülőn, ha nem egyedül, hanem a férjével utazott.  

"Annyira szörnyű volt a 6 együtt töltött óra, hogy kiakadtál, amiért nem nézhettél filmeket?"

- írta az egyik kommentelő. 

"Jessica Chastain azért panaszkodott, mert 1500 dollárt fizetett egy JetBlue repjegyért, és nem működött a repülőn a tévé. Lehetsz milliomos ugyannkor a szíved mélyén továbbra is csóró maradsz."

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek