Starity

Szavazás, ingyen kriptó, 2566%-os APY - ez a Flockerz

Ma, 10:49   |   

A Flockerz ($FLOCK) kripto-projekt egyedülálló Vote-to-Earn (V2E) rendszerrel jutalmazza a közösséget, miközben 2566%-os APY-t kínál a befektetőknek. Biztonságos, auditált okosszerződésével és közösségi irányításával formálja a kripto világot. Csatlakozz most, és légy része a változásnak!

hirdetés
Szavazás, ingyen kriptó, 2566%-os APY - ez a Flockerz

A Flockerz ($FLOCK) előértékesítése cikkünk sorainak írásakor több, mint 685 000 dollárnál jár, szent küldetése pedig az, hogy visszacsempéssze a hatalmat a kriptoközösség kezébe.

A világon elsőként bevezetett Vote-to-earn (V2E) mechanizmussal felfegyverkezett, a fejükön propellert viselő tollas barátok sebesen szárnyalnak a kripto sztratoszférában. Hajtóerejüket a lelkes befektetők jelentik, akik égnek a vágytól, hogy ellenőrizhessék a mém érme-állományukat.

A befektetőket persze nem csak ez hajtja a natív token, a $FLOCK ICO-jára, hanem az ínycsiklandó lekötési juttatás is, amely per pillanat elbűvölő 2,551%-os APY-t kínál. Ezáltal a befektetők kaphatnak az alkalmon, hogy nagy mértékben növeljék a "The People's Meme Coin" (a nép mém érméje) fantázianevű tokenben való tulajdonukat.

A befektetők a mozgalomhoz úgy csatlakozhatnak, ha vásárolnak a $FLOCK natív tokenből, melynek darabára most a 13. finanszírozási körben 0,0057699 dollár.

Csaló projektek nyomában

A legtöbb mém érme-projektet, és pár kriptovállalkozást egy magányos döntéshozó irányít, és ez óriási probléma, mert esetükben egyáltalán nem valósulhat meg a decentralizáció, hiába is utalnak így az adott érme mögött álló technológiára.

Amennyiben egyetlen személy irányít mindent, könnyen beleeshet a pénzügyi csábítás kelepcéjébe. Ha pedig ez megtörténik, akkor a nagyobb befektetők (pl. kockázati tőkebefektetők) javára billentheti a mérleg nyelvét. Ez azt takarja, hogy esélyt ad nekik a mindenkit megelőző, korai csatlakozásra, így a kisbefektetőkre hárul a kilépési likviditás szerepköre.

Ezek az egyszemélyes, okosszerződés-ellenőrzés nélküli showműsorok sok esetben átverések, az ilyen csalások 2024-ben elérhetik a mintegy 1 milliárd dolláros befektetői veszteségeket.

Forrás: X

A fentiekben csak néhány okot soroltunk fel, melyek bizonyítják, hogyha egy adott projektet egyetlen szervezet irányít, az szinte a biztos katasztrófa receptje.

Ám ne aggódj, hiszen a Flockerz nemsokára mindent megváltoztat.

Nézd meg a Flockerz ($FLOCK) előértékesítését

A Flockerz közösségi irányítást ad a mém érmék számára

A Flockerz visszaadja a hatalmat a közösség kezébe, hiszen meg van győződve arról, hogy a közösség kollektív bölcsessége sokkal értékesebb, mint egyetlen ember hóbortja, akinek elveheti az eszét a pénz.

Persze, azt tegyük hozzá, hogy a mém érmék az iparág színesebb, és könnyedebb oldalát képviselik. Olyan vicces kabalafigurákat megjelenítő érmékről van szó, amelyekkel az internet népe tud azonosulni.

Szerencsére ezek a tokenek kiválóan tudnak profitálni egy strukturáltabb kollektív irányításból. A közösség a "vote-to-earn" mechanizmus segítségével bele tud szólni egy mém érme irányításába, és minden egyes kulcsfontosságú döntésükért $FLOCK érmét kaphatnak jutalom gyanánt.

Forrás: X

A Flocktopia, a projekt decentralizált autonóm szervezete (DAO) segítségével a Flockerz be tudja vezetni ezt a szuper jutalmazási rendszert, és megteremti a hivatalos irányítási struktúráját.

Szóval ha kifejezed a véleményed a projekt irányával kapcsolatban, akkor bőséges jutalmakat is nyersz majd.

Flockerz: nagyszerű példát állít a mém érme-projektek elé 

A Flockerz sikeresen lekörözte a Shiba Inu ($SHIB) DAO terveit, és az első olyan projektté válhatott, amely aktívan bevonja közösségét az irányításba.

A következő években több mém érme is utánozhatja ezt a vote-to-earn (V2E) megközelítést, de a Flockerz befektetői maradnak az igazi úttörők, és a kriptovilág tisztelni fogja őket. Csak nézd meg a Bitcoint ($BTC), mely ma a legértékesebb kriptovaluta.

A mém érmék, melyek 2024-ben már elérték a 60 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, mindig is a kriptoipar befolyásos szereplői lesznek. A szektor fejlődésével a Flockerz befektetők számára a $FLOCK a mém érmék világának $BTC-jévé válhat.

Ha vásárolsz a $FLOCK érméből, akkor bekerülsz a Flockerz fészkébe, és elköteleződve a kriptoprojekthez részt vehetsz egy izgalmas új korszakban.

Amennyiben még nem csatlakoztál a csapathoz, vagyis még nem vagy $FLOCK-birtokos, látogass el a projekt hivatalos honlapjára. Ott csatlakoztasd a pénztárcádat (pl. Best Wallet), és vásárolj némi $FLOCK-ot ETH, BNB, USDT vagy bankkártya útján.

Amint azt említettük, a Flockerz lehetőséget ad a befektetőknek arra, hogy megduplázzák az érméiket a 2,551%-os APY-val, amiben te is részesülhetsz.

Míg más projektek  okosszerződését nem ellenőrizték, addig a Flockerz vállalta okosszerződésének auditját a Coinsult által, és ez bizakodásra ad okot a biztonságot illetően. 

Lépj kapcsolatba a Flockerz online közösségével a X és Telegram oldalon, és értesülj a projekttel kapcsolatos legújabb fejleményekről.

Tekintsd meg a Flockerz ($FLOCK) honlapját!

Jogi nyilatkozat: A jelen bejegyzésben található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy pénzügyi tanácsadásnak. A cikk célja, hogy felhívja a figyelmet a befektetési lehetőségekre és pénzügyi termékekre, de a befektetési döntéseket minden esetben saját felelősségére hozza meg. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt konzultáljon egy hivatalos pénzügyi tanácsadóval vagy szakemberrel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

coin kripto flock
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek