Starity

Magányos szívek menedéke: Laura Dern szerint álompartner volt Liam Hemsworth

Tegnap, 19:26   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, milyen volt együtt dolgozni Liam Hemsworth-szel a film során.

hirdetés
Magányos szívek menedéke: Laura Dern szerint álompartner volt Liam Hemsworth
Fotó: hu.depositphotos.com

A Netflix új romantikus filmjében, a Magányos szívek menedékében Laura Dern a Katherine-t, a magánéleti válsággal és új könyvével küzdő írót alakítja, Liam Hemsworth pedig Owent, aki a véletlen folytán, egy íróknak szóló elvonuláson fut össze az asszonnyal, akibe hamarosan beleszeret. 

A két színésznek több intim jelenete is volt, de Laura szerint ez egyáltalán nem jelentett nekik akadályt, különösképpen azért, mert Liam "álompartner" volt és biztonságban érezte magát mellette:

Mire elkezdtük forgatni azokat a jeleneteket, nem volt semmi olyasmi, amiről ne tudtunk volna beszélni vagy ne tudtuk volna megoldani a kreatív, professzionális részét valahogy. Emellett rengeteg támogatást kaptunk. Nagyon-nagyon sokat beszélgettünk. 

Dern hozzátette, hihetetlen élménynek tartotta, hogy a modern filmgyártásban már sokkal komfortosabban készül egy intim jelenet a 20-30 évvel ezelőtti forgatásokhoz képest. 

A színésznő odáig ment, hogy kijelentette, nem tartja kizártnak, hogy folytatást kapjon a film, hiszen remekül érezték magukat. 

Hemsworth szerint "abban a pillanatban megvolt köztük a kapocs, hogy összeültek."

Azért vállaltam el ezt a projektet, mert Laura már a része volt, és óriási lehetőségnek tűnt, hogy együtt dolgozhatok vele, nagyon izgatott voltam. Nagyszerű dolgokat hallottam róla. 

- mondta. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek