Starity

Taylor Swift-rajongói kiakadtak Travis Kelce-re

Ma, 08:49   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift és Travis Kelce nagyon szerelmesnek tűnnek, a rajongóknak mégis feltűnt valami nagyon furcsa.

hirdetés

Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata azóta sokakat érdekel, hogy tavaly nyilvánosságra hozták azt. Swift dalszövegeivel a kapcsolatukról, a Superbowl-csókról és az imádnivaló randiéjszakákról, a rajongók nem tudnak betelni. A pár tavaly nyilvánosan támogatta egymást karrierjükben, hiszen az énekesnő számos NFL-meccsen részt vett, míg Kelce-t a The Eras turnén látták. 

A rajongók azonban nem értik, hogy a focista miért nem követi a barátnőjét a közösségi médiában. Az Instagramon 6,8 millió követője van, és 1590 embert követ. Gyakran oszt meg pillanatképeket NFL-meccsekről, szponzorált videókat vagy vicces pillanatokat NFL-sztár testvérével, Jason Kelce-szel a New Heights című podcastjukból. De úgy tűnik, a kapcsolatát távol tartja a platformtól.

Néhány rajongó leszólta az amerikaifutball-játékost az X-en, az egyik például ezt írta:

Most ne érts félre. Szeretem Taylor Swiftet. A debütáló albuma óta szeretem. De abszolút SEMMI értelme nem volt számomra ennek a 'kapcsolatnak'. Travis még csak nem is követi őt az Instagramon lmao. 

Egy másik rajongó azonban megvédte őt:

Több Travis Kelce gyűlölködőt látok, akik amiatt panaszkodnak, hogy nem követi Taylor Swiftet az Instagramon, mint ahány valódi rajongót, akik emiatt panaszkodnak. Bocsánat, valószínűleg a való életben mutatja ki a szeretet és a ragaszkodását, nem pedig egy telefonon keresztül. Tudom, hogy ez a legtöbbeteknek idegen fogalom.

via The Mirror

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek