Starity

Hűha! Fel sem ismernéd Sydney Sweeney-t a legutóbbi fotóin

Tegnap, 16:20   |   Szerző: Four

Filmet forgat a színésznő, felismerhetetlenné vált a legújabb szerepében.

hirdetés

Sydney Sweeney megjelenése óriásit változott legújabb filmje forgatásán. A szőke színésznőt göndör, barna hajjal, tréningszerkóban, smink nélkül fotózták, mint kiderült Christy Martin bokszolót alakítja David Michôd új életrajzi filmjében, amelynek eddig még nincs címe.

A 27 éves hírességről több paparazzifotó is készült a forgatáson, majd ezt látva Sweeney maga is posztolt képeket a munkálatokról. 

Christy Martin a '90-es években tett szert hírnévre, egyike lett a legjobb amerikai bokszolóknak, és a közönség rövid úton a szívébe zárta karizmatikus személyisége és tehetsége miatt. A sportoló azonban nem csak a ringben, hanem a magánéletében is komoly drámával nézett szembe: toxikus kapcsolatban élt menedzserével, Jim Martinnal, aki később a férje lett. 

A férfi 2010-ben megszúrta és meglőtte Christyt, aki túlélte a támadást. Örömmel vette, hogy most film készül az életéről és Sydney fogja alakítani őt. 

Christy története nagyon kemény, fizikailag és érzelmileg is sokat követel, nehéz súly kerül az ember vállára. De szeretem kihívások elé állítani magam.

- jelentette ki Sweeney.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek