Starity

Taylor Swift és Travis Kelce szerelme inspirálta a Lifetime karácsonyi filmjét

Tegnap, 18:46   |   Szerző: Four

A Lifetime bejelentette, milyen karácsonyi filmekkel készült idén, és van köztük egy ismerős történet.

hirdetés

Nem meglepő, hogy még a Lifetime csatornáját is megihlette Travis Kelce és Taylor Swift tündérmesébe illő szerelme: a "Christmas in the Spotlight" azaz "Karácsony reflektorfényben" című, november 23-án érkező film kísértetiesen hasonlít arra, ahogy Kelce és Swift összejött. 

A két híresség tavaly nyáron, azt követően kezdett el randizni, hogy a sporoló részt vett Taylor egyik koncertjén, és megpróbálta odaadni neki a telefonszámát, de nem járt sikerrel. Mikor erről beszámolt, Taylor felfigyelt rá és nagyon hamar egymásba szerettek. 

A "Christmas in the Spotlight" főszerepét Jessica Lord és Laith Wallschleger játssza, a szinopszisa a következő:

"Bowyn híres popsztár, aki habár mindig szerelemről és kapcsolatokról énekel, még nem találta meg az igazit. A népszerűsége és elfoglalt élete nagyjából lehetetlenné teszi, hogy randizzon, ám ekkor találkozik Drew-val, a profi amerikai focistával, aki az egyik koncertjére látogat el az unokahúgával. Tagadhatatlan köztük a kémia, és amikor Drew nyilvánosan beismeri, hogy tetszik neki a lány, úgy döntenek, adnak egy esélyt és elkezdenek randizni - Bowyn menedzsere, Mira nagy örömére. Minden egyes nappal egyre szorosabbra fűzik a szálakat... de működhet köztük a dolog a reflektorfényben főleg, hogy mindkettejüknek elképesztően sűrű az élete?"

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek