Starity

Váratlanul elhunyt Liam Payne

Ma, 03:37   |   Szerző: LexiCobain

Argentínában való tartózkodása idején, 31 éves korában elhunyt a One Directionnel ismertté vált énekes.

hirdetés

A hatóságok hivatalosan is megerősítették Liam Payne halálhírét, miután az énekes kiesett egy Buenos Aires-i hotel harmadik emeletéről október 16-án. Az előadó 31 éves volt. Aznap délután hívás érkezett a rendőrségre, miszerint egy aggresszív, alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló férfi őrjöngött, de egyelőre nem lehet tudni, hogy Liam valóban állt bármilyen szer hatása alatt.

Néhány órával a tragédia előtt az énekes még viáman mosolygott egy, a Snapchaten közzétett fotón a barátnője, Kate Cassidy társaságában. Halálával Liam egy hétéves kisfiút hagyott félárván, Bear Gray Payne-t, akit volt szerelmével, Cheryl Cole-lal közösen neveltek.

Liam 2010-ben vált ismertté, amikor a The X Factor című műsorban beválasztották a One Direction elnevezésű formációba, ahol társa volt Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik. A fiúbanda hatéves fennállása alatt olyan nagy népszerűségnek örvendő slágereket gyártott, mint a What Makes You Beautiful, a Little Things, a Story of My Life, a Steal My Girl és a Drag Me Down – többek között. A One Direction végét jelezte, amikor 2015-ben Malik kivált a csapatból, majd a rá következő évre az együttes bejelentette, hogy határozatlan idejű szünetet tart. Ezután kezdték meg szólókarrierjüket a tagok.

Liam 2019-ben, a Capitol Records lemezkiadó szárnyai alatt dobta piacra első, LP1 címre keresztelt szólólemezét, melyen olyan szerzemények kerültek elhelyezésre, mint a Strip That Down, a Bedroom Floor vagy a Live Forever. A korong nem lett ugyan átütő siker, de Liam már a folytatáson dolgozott. 2023-ban jelentette be, hogy elkezdte második szólólemezének munkálatait és azt sem rejtette véka alá, hogy ezúttal több kreatív hatalmat szeretne gyakorolni a zenéje fölött. Első önálló fellépéssorozatát vesefertőzés miatt volt kénytelen elnapolni.

2024 márciusában jelent meg új kislemeze, a Teardrops, melyet az NSYNC-ből ismert JC Chasez közreműködésével készített el. Nagy terveket dédelgetett, ugyanakkor nem tagadta, hogy alkoholproblémákkal küzdött. 2023-ban büszkén tudatta rajongóival, hogy három hónapja józan. Azt sem titkolta, hogy öngyilkos gondolatok kínozzák, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, milyen okból esett ki a hotelszoba ablakából: véletlenül vagy öngyilkossági szándékkal. Az illetékes hatóságok jelenleg is nyomoznak halálának ügyében.

via E! Online, Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek