Starity

Anna Kendrick felvállalta, hogy nem tervez gyermeket

Ma, 09:49   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, nem tervezi, hogy családot alapít a közeljövőben.

hirdetés

Anna Kendrick már 2016-ban őszintén nyilatkozott arról, hogy nem akar családot alapítani: "Scrappy Little Nobody" című könyvében írta meg, hogy úgy érzi, "az anyaság nem neki való."

Most a Flow Space-nek mesélt arról, hogyan vélekedik a gyerekvállalásról:

Nemrég azon gondolkodtam, hogy van egy kifejezés, amit a férfiak gyakran használnak, ha arról beszélnek, hogy szeretnének gyerekeket a jövőben. Nem hinném, hogy valaha is hallottam nő szájából azt, hogy "Igen, talán majd egy nap... szeretném, hogy szaladgáljon körülöttem pár gyerkőc." Nem hiszem, hogy ezt egy nő valaha is kimondta. Mert egy bizonyos képet mutat.

- mondta, majd elmondta, neki mi jut eszébe erről a mondatról:

Hogy hazajössz a munkanap végén, leteszed az aktatáskád, keversz magadnak egy koktélt, miközben egy fodros ruhát viselő nő kint van a gyerekekkel, akik mind fehérben futkároznak a kertben. De ebben hol vagy te, uram?

- viccelődött. 

Nem tudtom, van ebben a kifejezésben valami, ami nem igazán tetszik. Olyan, mint amikor azt hallom férjektől, hogy "szeretnének segíteni a háztartásban". De hiszen két dolgozó szülő van a családban. 

Kendrick azért hozzátette, legtöbbször inkább nem mondja el a véleményét anyuka ismerőseinek:

Mindig szeretnék mondani valamit, de aztán úgy vagyok vele, hogy "én vagyok a gyerektelen macskás hölgy. Nem mondok semmit."

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek