Starity

"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne

Ma, 09:18   |   Szerző: Four

A One Direction tragikusan fiatalon elhunyt sztárja önpusztító életet élt.

hirdetés

Hiába posztolt arról Liam Payne a halála napján, hogy milyen jól érzi magát, valójában komoly lelki problémái voltak a sztárnak. 

A Page Six forrása szerint már egy ideje váltakoztak az énekes életében az önpusztító időszakok. 

Nyíltan beszélt a küzdelmeiről, de volt, hogy úgy állította be, nem is akkora a baj. Valójában sokkal rosszabb démonokkal küzdött, mint mutatta. 

- mondta az illető. 

Az énekes szerdán zuhant ki egy Buenos Aires-i hotel erkélyéről, és a hatóságok szerint lehetséges, hogy drogok és alkohol befolyása alatt állt annak ellenére, hogy tavaly bejelentette, volt rehabon és már 100 napja józan. 

A TMZ-nek számos szemtanú számolt be arról, hogy Liam zavartan viselkedett a CasaSur Palermo Hotel előcsarnokában, és miután összetörte a laptopját, úgy kellett visszavezetni a szobájába. Egy helyi lap szerint szerdán a rendőröket is értesítették "egy agresszív férfi miatt, aki feltehetően alkohol és drogok hatása alatt áll."

Mindeközben pedig volt menyasszonya, Maya Henry már ügyvédi felszólítást küldött a sztárnak, aki elmondása szerint - dacára annak, hogy új párkapcsolatbabn élt - zaklatta őt és a családját. 

Amióta szakítottunk, folyamatosan írogat nekem, nem csak a saját telefonjáról. Mindig más számokról ír, tehát sosem tudom, honnan érkeznek az üzenetek. 

- mondta Henry nemrég TikTokon.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek