Starity

Liam Payne-nek esélye sem volt a túlélésre

Ma, 08:55   |   Szerző: LexiCobain

A 31 éves korában elhunyt énekes az esés után azonnal szörnyethalt, nem tudták megmenteni.

hirdetés

Liam Payne Buenos Airesben, a CasaSur Palermo Hotelben vendégeskedett már több, mint két hete, amikor bekövetkezett a tragédia és harmadik emeleti szobájának erkélyéről a halálába zuhant. A helyi rendőrség azóta közleményben tudatta, hogy az énekes nagyon komoly sérüléseket szenvedett, melyekbe ott, a helyszínen belehalt – életét megmenteni nem tudták.

Pablo Policicchio, a Buenos Aires-i Biztonsági Minisztérium szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a szálloda személyzete egy alkohol vagy drog hatása alatt álló, agresszíven fellépő vendég miatt értesítette a rendőréget. A kiérkező rendőrök egy puffanásra lettek figyelmesek, majd Liam holttestét megtalálták a szálloda udvarán. A népszerű előadó körülbelül 13-14 métert zuhant és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, melyek azonnali halálát okozták.

Időben érkeztünk, hogy megpróbáljuk újraéleszteni, de nem tehettünk érte semmit

– nyilatkozta Alberto Crescenti, az állami sürgősségi egészségügyi rendszer vezetője.

A TMZ úgy tudja, hogy a tragédiára valamikor helyi idő szerint délután 5 óra körül került sor. Liam ezt megelőzően különösen viselkedett a hotel lobbijában, összetörte a laptopját és vissza kellett őt kísérni a szobájába.  Egyelőre nem tudni, hogy Liam az erkélyről való kiesése véletlenszerű vagy szándékos volt, a hatóságok jelenleg is vizsgálódnak az ügyben.

Liam szeptember 30-án érkezett Buenos Airesbe barátnőjével, Kate Cassidyvel. Eredetileg csak néhány napot töltöttek volna Argentínában, ám meghosszabbították ott-tartózkodásukat. Október 2-án részt vettek Niall Horan fellépésén, majd hétfőn (október 14-én) Kate hazautazott Floridába. Az énekes nem titkoltan küzdött mentális betegséggel, emellett drog- és kábítószerproblémái is voltak.

Aggódok amiatt, hogy hol húzódhatnak a határaim. Hol van a mélypont? Sosem fogjátok látni. Jó vagyok [a problémáim] elrejtésében. Senki sem fogja látni

– nyilatkozta Payne még 2021-ben, egy podcast adásban.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek