Starity

Sértőnek érzi Nicola Coughlan, hogy az emberek csak a testéről beszélnek

Ma, 11:32   |   Szerző: Four

A Bridgerton sztárja elárulta, nem örül neki, hogy a színészi játéka semmi figyelmet nem kap.

hirdetés

Továbbra sem kedvei Nicola Coughlan, hogy a Bridgerton kapcsán leginkább a testéről beszélnek. A harmadik évad sztárja egyáltalán nem érzi dicséretnek, ha valaki "bátornak" nevezi őt azzal kapcsolatban, hogy bevállalt pár merész intim jelenetet. 

Nem nevezz bátornak. Szuper cickóim vannak. Nincs ebben semmi bátorság, sőt, igazából menőzök velük. 

- jelentette ki a TIME magazinnak. 

A brit nők átlagmérete alatt vagyok pár számmal, de "plus-size főhősként" emlegetnek. Unalmas és reduktív, hogy a párbeszéd csak a testemre korlátozódik. 

Coughlan hozzátette, "kidolgozta a belét" a Bridgertonban, ezért nem örül neki, ha a kritikák és kommentek nem az alakításáról, hanem az alkatáról szólnak. 

Alig láttam a családomat és a barátaimat, de az emberek mindig azzal jönnek, hogy "a tested..." Ezt nem tekintem bóknak. Mi van, ha hirtelen egy balerinát fogok eljátszani és rengeteget fogyok - akkor már nem fogtok kedvelni? Az egész párbeszéd őrület és sértő. 

- fakadt ki. 

A színésznő már két évvel ezelőtt jelezte, mennyire nem szereti ha a testére kap megjegyzéseket: arra kérte Instagramon a rajongóit, nem kommenteljenek a képeihez ezzel a témával kapcsolatban.

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek