Starity

Ki Liam Payne barátnője? Ez minden, amit Kate Cassidyről tudunk!

Ma, 14:17   |   Szerző: LexiCobain

A tragikus hirtelenséggel elhunyt énekes már két éve alkotott egy párt a szőke szépséggel.

hirdetés

Liam Payne és Kate Cassidy kapcsolata körülbelül két éve tartott már, amikor az énekes október 16-án életét vesztette. Először 2022 októberében mutatkozott együtt nyilvánosan a sztárpár – ekkorra Liam már túl volt két nagy publicitású kapcsolaton (Cheryl Cole-lal és Maya Henryvel), így nem érezte annak szükségét, hogy rejtegesse szerelmét a nyilvánosság elől.

Azon a ponton vagyok jelenleg az életemben, ahol beláttam, hogy nem éri meg feláldozni a boldogságomat, csak mert valaki megláthat valamit

– nyilatkozta az énekes 2019-ben az MTV Newsnak.

Legutóbb márciusban, a párizsi divathéten mutatkoztak együtt, de rendszeresen posztoltak magukról a közösségi oldalakon: a Liamről készült legutolsó fotón is együtt láthatjuk a fiatalokat.

Ki Kate Cassidy?

 

2021-ben diplomázott

A szőkeség 2021 tavaszán szerzett diplomát a dél-karolinai állami egyetemen, a Coastal Carolina Universityn.

Influenszer

Noha végzettségéből kifolyóan valószínűleg rendes állásban is elhelyezkedhetne, fő bevételi forrása a közösségi média – tartalomgyártóként keresi a kenyérre valót. Székhelyeként Londont jelölte meg, de aki figyelemmel kíséri a munkásságát, az előtt nem titok, hogy Kate rengeteget utazik. Csak az Instagramon több, mint 300.000 követővel rendelkezik.

Liammel körülbelül két éve alkot egy párt

Mint fent említettük, először 2022 októberében látták együtt Liammel, ezt követően pedig – ahogy az ilyenkor lenni szokott –, megindultak a találgatások a kapcsolatuk milyenségét illetően. 2022 decemberében megerősítették a híreszteléseket, miszerint együtt vannak, ugyanis együtt jelentek meg a British Fashion Awards díjátadó rendezvényen Londonban.

Kate támogatta Liamet abban, hogy megbékéljen a 1D-tagokkal

2023 márciusában együtt jelentek meg Louis Tomlinson All of Those Voices című filmjének premierjén, idén októberben pedig részt vettek Niall Horan Buenos Aires-i fellépésén.

2023 tavaszában úgy hírlett, hogy szakítottak

Tavaly májusban járta be a világsajtót a hír, miszerint kapcsolatuk zsákutcába jutott és istenhozzádot mondtak egymásnak, de utólag kiderült, hogy ez csak pletyka volt, melyet a firkászok arra alapoztak, hogy a pár ekkor már hónapok óta nem mutatkoztak együtt nyilvánosan. A Daily Mail egyenesen bejelentette, hogy Liam és Kate külön utakon folytatják, június elején azonban kéz a kézben kapták őket lencsevégre, amint London utcáin romantikáztak.

Liam kiállt Kate mellett

Röviddel azután, hogy a közérdemű tudomást szerzett a kapcsolatukról, Liam gyűlölködő üzenetet kapott egy rajongójától, melyben a fanatikus arra igyekezett rámutatni, hogy a szőke szépség csupán a pénzéért van vele. Az énekes képernyőfotót készített az üzenetről, megosztotta az Instagram Story részlegén keresztül és ezt fűzte hozzá:

Bármit is mondasz, nem tudsz ellene fordítani. Ezt megelőzően nem éreztem még ilyen szerelmet, mint amit Katelyn iránt érzek. Kölcsönösen jobb emberré tesszük egymást. Ha ez az egész csak a pénzről szólna, odaadnám neki, amim van. Ez nem így van. (Kérlek, emlékezzetek arra, milyen nagyon szexi vagyok), és tudom, hogy jó a humorom, emellett egy szerethető ember is vagyok. Életemben először boldog vagyok és ez megfizethetetlen.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek