Starity

A Solana mém érmék 1000%-os nyereséget értek el 2024-ben, lehet a STARS lesz a következő alacsony piaci kapitalizációjú gyöngyszem?

Ma, 16:51   |   

Az olyan Solana-alapú mém érmék, mint a DOGEN, Popcat és BONK óriási növekedést produkáltak idén, ami egyre több befektetőt vonz az alacsony kapitalizációjú Crypto All-Stars (STARS) felé. A STARS különleges lekötési mechanizmusával és lendületes előértékesítésével már most nagy figyelmet keltett a piacon.

hirdetés
A Solana mém érmék 1000%-os nyereséget értek el 2024-ben, lehet a STARS lesz a következő alacsony piaci kapitalizációjú gyöngyszem?

Miáltal az olyan Solana-alapú mém érmék, mint a DOGEN, a Popcat és a BONK kiemelkedő nyereséget mutatnak, a befektetők elkezdtek figyelni a Crypto All-Stars (STARS) alacsony kapitalizációjú mém érmére is, mely sajátos lekötési mechanizmusával, és nagy előértékesítési lendületével győzi meg őket.

A mém érmék piacán különösen nagy a pozitív mozgás idén, a DOGEN, a Popcat és a BONK is nagy nyereséget könyvelhettek el.

A DOGEN előértékesítéses mém érme, mely a "valódi alfáknak" lett szánva, érdekes tálalásával és 700%-os növekedési ígéreteivel hívta fel magára a figyelmet. A token olyan nagy nevek mellé sorakozik fel, mint a BONK és a Popcat, mely tokenek egy éves távlatban 11030.45, illetve 7228.97%-os emelkedésben részesültek. 

Forrás: CoinMarketCap

A Popcat egy Solana-alapokkal büszkélkedő érme, melyet azért álmodtak meg, hogy életet leheljen a kriptopiacba a stagnálás kellős közepén. Míg kiadós növekedést tapasztalt, a Dogwifhat (WIF) és egy cicás tematikájú kriptó, a MEW Coin is ügyeskedik, és mindketten egyedi koncepcióval rendelkeznek.

A BONK sikertörténete szinte példátlan a Solana mém érmék körében: a 2023-ban több mint 100%-os árfolyam-emelkedést villantó érmét olyan nagy tőzsdéken jegyezték, mint a Coinbase. A BONK közösségfókuszú megközelítése, illetve a Solana decentralizált pénzügyi (DeFi) és non-fungible token (NFT) szektorokba való integrációja támogatta a tokent abban, hogy a piaci kapitalizáció alapján az egyik legnagyobb mém érmévé nőhessen fel.

A BonkSwap, a BONK köré építkező decentralizált tőzsde startja tovább erősítette a helyzetét a Solana ökoszisztémán belül.

Míg ezek az érmék ralliznak és a befektetők népes táborát vonzzák, addig egy új szereplő is tiszteletét teszi a színtéren, mégpedig a Crypto All-Stars (STARS), melyet már most úgy emlegetnek, mint a 2024-es év potenciálisan legjobb tokenjét.

Nézd meg a STARS előértékesítését

Sokak szerint a Crypto All-Stars (STARS) lehet a következő nagy alacsony piaci kapitalizációjú mém érme

Miközben a mém érmék iránt kiemelten nagy az érdeklődés, a Crypto All-Stars (STARS) villámgyorsan felkeltette a befektetők figyelmét, és több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött az előértékesítése során. Mivel a kriptopiac már ott toporog egy jelentős bikafutam startvonalánál, az olyan alacsony tőkeértékű tokenek, mint a STARS, a hatalmas hozamok kiemelt potenciállal bíró jelöltjei. Néhány elemző még azt is feltételezi, hogy a STARS-ból lehet a következő 100x kriptovaluta.

A Crypto All-Stars nem olvad be a zsúfolt mém érme piac egyen érméi közé, hasznossága, köztük a MemeVault lekötési protokollja kiemeli onnan. A piaci hangulat és a spekuláció vezérelte mém érmékkel ellentétben a Crypto All-Stars igazi értéket biztosít a staking lehetőségeken keresztül.

A MemeVault lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a STARS-on kívül, 11 másik népszerű mém érmét is lekössenek, köztük a Dogecoin-t (DOGE), a Shiba Inu-t (SHIB) és a Pepe-t (PEPE).

Ezt a különleges staking protokollt úgy tervezték, hogy a mém érme közösségek számára egy egységes platformot nyújtson a passzív jövedelemszerzéshez. A MemeVault használata egyszerű, mint az egyszeregy: a felhasználók leköthetik a legkedvesebb mém érméiket, és ezáltal a kripto iparág egyik legmagasabb arányú jutalmát kereshetik meg.

A STARS-tulajdonosok számára a jutalmak még nagyobbak lehetnek, hiszen az egyéb érmékhez viszonyítva tripla lekötési előnyökkel rendelkeznek.

A Crypto All-Stars tokenomikája mellett sem mehetünk el szó nélkül. A teljes STARS-kínálat hetven százalékát a nyilvánosságnak szánták: 20% az ICO során érhető el, 25% a MemeVault lekötési jutalmára van félretéve, további 25% pedig az ökoszisztéma további fejlesztésére lett elkülönítve.

Rengeteg más mém érme projekthez viszonyítva a Crypto All-Stars nem tart fenn allokációt privát eladásokra és fejlesztői nyereségekre, tehát a projekt valóban közösségvezérelt és átlátható.

Mitől ennyire vonzó a Crypto All-Stars?

A Crypto All-Stars a forradalmi staking protokollon kívül sok egyéb funkcióval is bír, amelyek méltán felkeltik a befektetők figyelmét. A projekt auditjait a Coinsult és a Solid Proof végezte, amelyek alátámasztották a STARS lekötési szerződését, és a MemeVault protokoll biztonságát is.

A biztonságra való figyelem szavatolja, hogy a befektetők pénzeszközei védelmet élvezzenek, és más mém érméktől eltérően ne legyenek kitéve a hackereknek vagy a rosszindulatú támadásoknak.

A MemeVault az ERC-1155-ös szabvánnyal is működik, amely több láncú stakinget tesz lehetővé. Ez a képesség teszi annyira egyedivé a Crypto All-Stars-t, míg más mém érmék sokszor egy blokkláncra támaszkodnak, és korlátozzák az elérhetőségüket.

A Crypto All-Stars príma előértékesítési teljesítményével, forradalmi lekötési protokolljával és biztonságos tokenomikájával villámgyorsan a 2024-es év egyik legjobban várt mém érme bevezetésévé válhat. 

Mivel a Solana mém érmék továbbra is óriási nyereséget könyvelnek el, a hatalmas növekedési potenciállal bíró STARS jól szerepel az alacsony piaci kapitalizációjú gyöngyszemek között.

Azon befektetők részére, akik a következő nagy mém érmét keresik, a STARS kiváló értékeket kínál. A multi-token lekötési móddal, a megbízható biztonsági ellenőrzésekkel és a terebélyesedő közösséggel a Crypto All-Stars felkészült arra, hogy a közelgő bikapiacon nagy hozamokat érjen el.

Mivel az ICO folytatódik, érdemes még korán beszállni, hiszen a token tőzsdén való megjelenésekor az árfolyam könnyen felturbózza majd magát.

Nézd meg a STARS előértékesítését!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Solána kripto token
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek