Starity

Tönkretette a hotelszobáját Liam Payne

Ma, 17:33   |   Szerző: Four

Az énekes feltehetően drog hatása alatt cselekedett és tönkretette a hotelszobáját.

hirdetés

Újabb információk derültek ki Liam Payne utolsó óráiról: a legfrissebb értesülések szerint az énekes komoly károkat okozott abban a Buenos Aires-i hotelszobában, amelynek az erkélyéről kizuhant és meghalt.

Az argentin La Nacion szerint Payne betörte egy televízió képernyőjét, de a szobában volt még egy félig töltött pezsgőspohár, alufóliadarabok, és szétszórva egy eddig meg nem nevezett fehér por, amely valószínűleg kokain volt. Meggyújtott mécseseket, egy üdítősdoboz égett tetejét, és viaszt találtak a fürdőkádban illetve a szobában a hatóságok. 

Az énekes úgy tudni, a harmadik emeleti szobájának balkonjáról esett ki, a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Pablo Policicchio sajtófelelős szerint Payne kiugrott az erkélyről. 

Ezt támasztja alá, hogy a hotel személyzete kihívta a rendőrséget az énekes viselkedése miatt, az elmondásuk szerint "agresszív volt és drog vagy alkohol hatása alatt állt", és összetörte a laptopját. A nemrég napvilágra került hívás audiofelvételéből kiderült, hogy a menedzser attól félt, Payne kárt tesz magában:

Van egy vendégünk, aki úgy tűnik, hogy drogozott és részeg, és amikor magánál van, tönkreteszi a szobáját. Kérem, küldjenek valakit! Mihamarabb küldeniük kell valakit, mert lehet, hogy veszélyben van az élete. A szobájában van erkély, és attól félünk, hogy ez veszélyes lehet az életére. 

A híresség az ismerősei szerint ugyan már többször is nyilatkozott arról, hogy függőséggel és mentális problémákkal küzd, de "nem mutatta, hogy valójában mekkora a baj" nála. 

Exe, Maya Henry pár héttel a tragédia előtt ügyvédi felszólítást küldött a sztárnak, aki elmondása szerint telefonon és emailben zaklatta nem csak őt, hanem a családját is. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek