Starity

Csendháborítás miatt jöttek ki hozzá a rendőrök, Halsey már bánja, ahogy reagált

Ma, 18:13   |   Szerző: Four

Egy évekkel ezelőtt történt esetet elevenített fel az énekesnő, ma már nem így cselekedne.

hirdetés

Halsey 30 éves fejjel már máshogy cselekedne sok esetben, ha visszarepülhetne az időben. Ilyen például egy pár éve történt incidens, amelyről a brit Rolling Stone magazinnak mesélt. 

Halsey medencepartit rendezett, ám a buli túl hangosra sikeredett és a szomszédok rendőröket hívtak hozzájuk csendháborítás miatt. Amikor a hatóságok a helyszínre érkeztek, alkut kötöttek vele: annak fejében, hogy nem kapott büntetést, közös képet készített a rendőrökkel. Ám a fotókon fehérneműben volt, mert épp előtte úszkált a medencében. 

A híresség bevallotta, akkoriban nagyon viccesnek tartotta az esetet, de ma már legszívesebben visszakérné a képeket. 

Csak pár évvel később tudatosult bennem, hogy "a fenébe is, azoknak a rendőröknek van rólam egy félmeztelen fotójuk a telefonjukon." Biztos vagyok benne, hogy időnként előkerül egy-egy bárban. És ez nem nagyon tetszik. 

- mondta, majd így folytatta:

Az a kép, vagy egy meztelen fotó másvalaki telefonján, egy Polaroid kép: mindegyik apró változatom egy intim közegben, függetlenül attól, hogy beleegyeztem-e vagy nem - ezek a képek kikerültek a világba és az emberek ki tudja, mire használják. Bárcsak visszakérhetném őket. Ez egy nagyon magányos érzés.

- mondta. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek