Starity

Ezért vonult vissza a filmezéstől Cameron Diaz

Ma, 18:39   |   Szerző: LexiCobain

Az 52 éves színésznő tíz évvel ezelőtt, 2014-ben vonult vissza, döntésének pedig egyszerű és ésszerű oka van.

hirdetés

Cameron Diazt legutóbb a 2014-ben bemutatott Annie című filmben láthattuk Hannigan szerepében, azóta teljesen eltűnt – persze, nem szó szerint. A színésznő úgy döntött, hogy „nyugdíjba vonul”, ám döntéséről csak négy évvel később, 2018-ban értesítette a nagyérdeműt. A szőke szépség egy friss interjúban elárulta, hogy milyen gondolatok előzték meg, hogy meghozza ezt a komoly döntést.

Számomra ez olyasvalami volt, amit meg kellett tennem. Olyasvalami, amire szükségem volt ahhoz, hogy visszaköveteljem a saját életemet és egész egyszerűen nem foglalkoztam semmi mással

– vallotta a színésznő, aki 2020-ban barátnője, Katherine Power közreműködésével elindította saját vegán bormárkáját, az Avaline-t, így teljesen új útra lépett, ami merőben eltért attól, ami az azt megelőző három évtizedét jellemezte.

Senki véleménye, sikere, ajánlata vagy bármilye nem képes megváltoztatni a véleményemet azzal a döntéssel kapcsolatban, amit azért hoztam, hogy gondoskodjak magamról és azt az életet építsem, amire vágytam. Ha valaki azt kérdezi, mi a szenvedélyem, akkor azt válaszolom, hogy a saját családom építése az.

Cameron 2015-ben ment hozzá a Good Charlotte éléről ismert zenészhez, Benji Maddenhez, akivel azóta két gyermekük született béranya útján: lányuk 2019 decemberében; fiuk pedig 2024 márciusában jött világra.

via Entertainment Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek