Starity

Cindy Crawford miatt nem mer szakítani a szerelmével Austin Butler?

Ma, 19:07   |   Szerző: Four

A színész egyesek szerint a leendő anyósától tartva nem mer szakítani a barátnőjével.

hirdetés

Austin Butler és Kaia Gerber amennyire lehet, próbálják privátan élni az életüket, ám időről időre felröppen a hír, hogy a színész szakított modell kedvesével. 

Idáig ez nem történt meg, a Life & Style bennfentese szerint viszont oka van annak, hogy Butler mindig visszatáncol: Kaia édesanyja, Cindy Crawford ugyanis "álomvőnek" tartja őt és mindent elkövet azért, hogy Butler a családhoz tartozzon. 

Cindyt nagyon zavarja a lánya viselkedése, és azt gondolja, Kaia nem küzd elég keményen azért, hogy megtartsa Austint. Szerinte el fogja veszíteni őt, ha így folytatja, és mindig partizik meg más férfiakkal flörtöl. 

- mesélte a forrás.

A modell és a színész kapcsolatának állítólag az sem tett jót, hogy Austinnak az utóbbi két évben még jobban felpörgött a karrierje és még többet dolgozott, mint eddig.

Ezekkel a problémákkal Kaia mindig is tisztában volt de nem tud mit kezdeni velük, főleg, hogy Austin időbeosztása elképesztően sűrű, szinte folyamatosan forgatott az elmúlt 18 hónapban. Austin egy jó srác, de ha reálisan szemléljük a helyzetet, sokkal több energiát fordít a karrierjére, mint a kapcsolatára. Legalábbis ha az ember együtt tölt velük egy kis időt, akkor ez jön le. 

- mesélte az illető. 

Cindy viszont nagyon nem örül neki, hogy így alakul a lánya kapcsolata:

Ha problémáik vannak, Cindy azt támogatja, hogy igenis küzdjenek azért, hogy megoldják a gondjaikat. Próbálja pedzegetni Kaiának, hogy menjenek párterápiára, aki viszont inkább szeretné élni a saját életét és nem folyton magyarázkodni a cselekedetei miatt. 

- tette hozzá.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek