Starity

Felismerhetetlen lett a sok arcplasztikától Katie Price

Ma, 19:20   |   Szerző: LexiCobain

A reptéri ellenőrzések jelentik a 46 éves modell számára a rémálmot, ugyanis teljesen megváltozott a külseje, így nem összeegyeztethető a jelenlegi külseje azzal a megjelenéssel, ahogyan az útlevelében kinéz.

hirdetés

Katie Price 2005-ben és 2024-ben I Fotó: ES Composite

Katie Price elárulta, hogy nincs könnyű helyzetben, ugyanis a reptereken található arcfelismerő berendezések sem találnak hasonlóságot jelenlegi megjelenése és az igazolványában szereplő fénykép között. A problémával először akkor szembesült, amikor Törökországba utazott – itt esett át nemrégiben a hatodik plasztikai beavatkozáson, melyet az arcán eszközöltek és a procedúra nem kevesebb, mint 10.000 fontjába (~ 4.6 millió Forint) került.

A jelenleg Cipruson vakációzó modell év elején utazott Törökországba, hogy kés alá feküdjön annak ellenére is, hogy csődeljárás keretében letartóztatási parancsot adtak ki ellene. Katie nem kevesebb, mint 750.000 fonttal (~ 350 millió Forint) tartozik az adóhatóságnak, és kétszer is csődbe ment az elmúlt évtizedben. A végrehajtók májusban kilakoltatták őt és családját nyugat-sussexi otthonukból, miután Katie nem tudta befizetni a havi jelzáloghitelét.

Katie korábbi sebésze, Dr. Jeya Prakash 2022-ben elutasította a modellt, amikor újabb beavatkozást szeretett volna magán csináltatni. Prakash arra hivatkozott, hogy véleménye szerint az egykori szépség túlságosan is a megszállottja lett a plasztikai beavatkozásoknak.

Megmondtam neki, hogy nincs szüksége több arcplasztikára, így elment más helyekre, ahol az emberek nem az egészségét, hanem az imázsát tartották szem előtt. Az egészség nagyon fontos

– nyilatkozta a sebész, aki 1996 óta ismeri Katie-t és ő végezte el az első két mellnagyobbító műtétjét.

A modell tagadja, hogy rabja lenne a beavatkozásoknak és egy korábbi interjúban elmondta, hogy se fiatalabbnak nem akar tűnni, se idegen külsőre nem vágyik. Elmondása szerint tisztában van azzal, hogy a kozmetikai operációk fájdalmasak és visszafordíthatatlanok.

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek