Starity

Megszólaltak Liam Payna halála után a One Direction tagjai

Tegnap, 23:08   |   Szerző: SzilviD

Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson és Niall Horan közös közleményt adtak Liam Payne halálával kapcsolatban.

hirdetés

Liam Payne tragikus körülmények között hunyt el, amikor kiesett a szállodai szobája erkélyén. Most megszólaltak az egykori One Direction-bandatársai, akik közös közleményt tettek közzé.

A közlemény így szól:

Teljesen lesújtott minket Liam halálhíre. Idővel, és amikor mindenki képes lesz rá, többet fogunk mondani. De egyelőre szánunk egy kis időt a gyászra és a testvérünk elvesztésének feldolgozására, akit nagyon szerettünk. A vele közös emlékeinket örökre megőrizzük. Egyelőre gondolataink a családjával, a barátaival és a rajongókkal vannak, akik velünk együtt szerették őt. Szörnyen fog hiányozni nekünk. Szeretünk Liam.

- Louis, Zayn, Niall és Harry

- írták alá mindannyian. 

Louis Tomlinson a saját Instagramján hosszabban is ír Payne-ről és az elvesztéséről, ebben a korábbi bandatársát a testvérének nevezi: 

Liammel akkor találkoztam először, amikor ő 16, én pedig 18 éves voltam. Azonnal lenyűgözött a hangja, de ami még fontosabb, ahogy telt az idő, megismerhettem a kedves testvért, akire egész életemben vágytam

- írja a közösségi oldalán.

Liam véleményem szerint a One Direction legmeghatározóbb része volt. A fiatal kora óta szerzett tapasztalata, a tökéletes hangja, a színpadi jelenléte, az írói tehetsége. A lista folytatható. Köszönjük, hogy formáltál minket, Liam.

via BBC

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek