Starity

"Szeretlek, tesó" - Zayn Malik szívszorító szavakkal búcsúzott Liam Payne-től

Ma, 09:03   |   Szerző: Four

Külön posztban búcsúzott a szerdán elhunyt Liam Payne-től egykori bandatársa, Zayn Malik.

hirdetés

Miután a One Direction tagjai közös posztban búcsúztak a szerdán, tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne-től, Zayn Malik külön is írt arról, mennyire összetörte a haláleset. 

Liam, arra eszméltem, hogy hangosan beszélek hozzád, abban a reményben, hogy meghallod, amit mondok. Nem tudok nem arra gondolni önző módon, hogy még mennyi beszélgetés várt volna ránk. Sosem tudtam megköszönni neked, hogy támogattál engem életem legnehezebb időszakaiban. 

Malik hozzátette, Liamre mindig a pozitív életszemlélet volt jellemző, és mindig tudatta vele, mennyire szeretik őt. Azt is kijelentette, szerinte Payne volt a legprofibb a fellépések alkalmával, és mindig lehetett rá számítani, ha valami nem úgy jött ki a színpadon.

Arra is kitért, hogy az évek során voltak nézeteltéréseik (mint korábban kiderült, Malik "falhoz vágta" Liamet egy veszekedésük alkalmával):

Habár fiatalabb voltál, mint én, mindig bölcsebb voltál nálam. Makacs voltál, nagyszájú, és mindig szóvá tetted, ha valami nem volt oké. Néha pont emiatt összevesztünk, de titokban mindig tiszteltelek ezért. 

Malik a "testvérének" nevezte az énekest, és így búcsúzott tőle:

Nem tudom elmondani, mit nem adnék azért, hogy utoljára megölelhesselek és rendesen elbúcsúzhassak, elmondhassam, hogy szerettelek és nagyon tiszteltelek. Nem tudom másképp kifejezni, mit érzek, csak azt, hogy mindennél jobban összetörtem. Bárhol is vagy most, remélem jól vagy, megbékéltél és tudod, hogy mennyien szeretnek. Szeretlek, tesó

 - írta. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek