Starity

Óriási slágerrel akar visszatérni Jennifer Lopez

Ma, 09:56   |   Szerző: Four

A legutóbbi lemeze nem sikerült túl jól, de most szeretné kiköszörülni a csorbát.

hirdetés

Jennifer Lopezről már korábban is írtuk, hogy szeretne egy "bosszúdalt", amelyben Ben Afflecknek szúr oda - a Page Six forrása szerint viszont egy egész albumot akar, és egy masszív slágert, amely elfeledteti a rajongókkal, mennyire kellemetlen kritikákat kapott a legutóbbi lemeze. 

J.Lo csapata felkeresett már dalszövegírókat. Jennifer szeretne egy óriási slágert. Most a zene az elsődleges az életében, és úgy érzi, nincs értelme belekezdeni a dologba, hacsak nem lesz belőle nagy durranás és a kritikusok is azt mondják majd róla, a régi Jenniferre hasonlít. Szüksége van egy nagy slágerre. 

- mesélte az illető, majd így folytatta: 

Szeretne több dalt, egy egész albumot. Rengeteg slágert készített az évek során, és nem tudja elfogadni, hogy az utolsó lemeze legyen a zenei karrierjének lezárása. Szeretné kiköszörülni a csorbát, amit a "This is Me Now" okozott. 

A meglepő az, hogy már a fent említett album előtt is úgy nyilatkozott az énekesnő, hogy minden valószínűséggel az lesz az utolsó lemeze - persze akkor még nem sejtette, hogy az alkotást és a mellé készült két filmet ihlető házassága két év alatt tönkremegy. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek