Starity

Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt

Ma, 12:01   |   Szerző: SzilviD

A rendőrség felfedte a Liam Payne által használt kábítószereket, megtörténhet a vádemelés egy szállodai alkalmazott ellen.

hirdetés

Újabb részletek derültek ki arról, hogy mi történt Liam Payne utolsó pillanataiban. A rendőrség rájött, hogy Payne milyen drogot használt a halála napján, és a hatóságok elmagyarázták, hogy az anyagnak milyen hatása vannak. 

A Buenos Aires-i nyomozók a TMZ-nek elmondták, hogy „Cristalt” használt, egy olyan drogot, amely „köztudottan pszichotikus rohamokat és hallucinációkat okoz”. A drog arról is ismert, hogy agresszívvá teszi az embereket, ami megmagyarázza a beszámolókat, miszerint szétverte a hotelszobáját és felfordulást okozott a szálloda halljában. 

Úgy vélik, az énekes leugrott a harmadik emeleti hotelszobája erkélyéről, ez a gyógyszer és annak hatása lehet a hibás a kiszámíthatatlan viselkedéséért. A hatóságok szerint a szer hatására hallucinálhatott.

A People értesülései szerint egy szállodai alkalmazott az, aki Payne-nek adta a drogot, és vádat emelhetnek az illető ellen.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek