Starity

Világsztárok karácsonya

2010. december 24. 21:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Návai Anikó kifaggatta a világsztárokat karácsonyi szokásaikról. Nicole Kidman, Jim Carrey és Reese Witherspoon is elmesélik, hogyan töltik az ünnepeket.

hirdetés
Világsztárok karácsonya

A karácsonyt a világsztárok is szeretteik körében töltik. Návai Anikó több hírességet is megkérdezett, hogyan ünnepelnek. Ebben az időszakban a sztároknak is jól esik kicsit eltűnni a nyilvánosság elől, és családjuknak, barátaiknak szentelni ezt a néhány napot.

Kétéves a lányom, és már most nem tűri, hogy babának tituláljam. Papírt, tollat tuszkolt a kezembe, és szorgosan körmöltetett velem egy levelet a Mikulásnak. Tepsiszámra gyártottuk a sütit a rénszarvasoknak, mert teli pocakkal sokkal szívesebben hozzák az ajándékokat. Nashville-ben töltjük a karácsonyt a férjemmel és a szüleimmel, a déliek szokásához híven sok-sok rántott csirkével” – mesélte Nicole Kidman.

Jim Carrey családjával ünnepel. A mókamester nem hazudtolja meg önmagát. A meghitt ünnepbe is belecsempészi az őrületet: „Amíg szingli voltam, karácsony este addig ittunk a barátaimmal, amíg fölborultunk, és másnap jól kialudtuk magunkat. Mióta apa lettem, sőt nagyapa, a Carrey család karácsonya a lazítás, jó hangulat, semmi tervezgetés. Még az is belefér, hogy pucéran rohangászunk a hóban, mert a kanadai házam kertje akkora, hogy még a szomszéd se lát be.”

Reese Witherspoon idei karácsonyába a magyar hagyományokat is belecsempészi, párja kedvéért. „A barátom félmagyar, és halálosan meg lesz hatva, ha az első közös karácsonyunk egy kicsit is magyar lesz. Már írom is a töltött káposzta receptjét! Nálunk 25-e az ünnep. Karácsony este mindig összedobok valamit másnapra, mert a gyerekeknek az ajándék a főszám, nem az ebéd. Magunknak bekeverem anyu pezsgő- és gyömbérkoktélját. Egye fene, ha becsípünk tőle, legalább nem tűnik fel, melyikünk énekli hamisabban a karácsonyi dalokat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek