Starity

"Úgy sajnálom, hogy nem tudtalak megmenteni!" - Liam Payne nővére így búcsúzik a sztártól

Tegnap, 17:25   |   Szerző: Four

Liam Payne nővére, Ruth is Instagramon, hosszú levélben búcsúzott az énekestől.

hirdetés

A barátnője után Liam Payne nővére, Ruth Gibbins is elbúcsúzott a héten, 31 éves korában elhunyt énekestől. 

Nem tudom elhinni, hogy ez történik. Senki nem tudott annyira megnevettetni, mint ő, az, ahogy eljátszott másokat. Imádta nézni, hogy mennyien nevetnek a viccein. 

- írta, majd felidézte a kedvenc közös emlékeiket: például, amikor ő hozta el Liamet a One Direction koncertekről. 

Amikor ez az egész elkezdődött, imádtam felvenni őt munka után, főleg koncerteket követően. A kocsiban ülve Liam a telefonján mutatta meg az új dalokat. Imádta a One Directiont, imádta a testvéreit, rengeteget beszélgettünk erről. Nagyon sok dalt megmutatott, amelyeket felvettek, de végül nem kerültek rá az albumokra: ott ültünk, hallgattuk a mini One Direction koncertet. 

Gibbins Payne küzdelmeiről is írt:

Azt hiszem, ez a világ nem volt elég jó, elég kedves neked, és az utóbbi pár évben nagyon keményen próbáltál túllépni azokon a dolgokon, amelyekkel célba vettek téged. Csupán szeretted volna boldoggá tenni az embereket a zenéddel. Nem hitted el, hogy elég jó vagy, de remélem, most már látod azt a feléd ömlő szeretetet, amelyet sosem kaptál meg életed során. 

Ruth megígérte, hogy óvni fogja Liam 7 éves kisfiát, Beart.

Mindig tudni fogja, hogy milyen csodálatos volt az apukája, és hogy mennyire szeretted őt. Úgy sajnálom, hogy nem tudtalak megmenteni. Ó, egek, mennyire hiányzol, szeretlek. 

- tette hozzá. 

Payne-ről egyre több ijesztő információ derül ki a halálát követően: a színész halálos sérüléseket szerzett, miután kizuhant egy Buenos Aires-i hotelszoba erkélyéről: drogok és alkohol befolyása alatt esett ki a sztár, és már arról is érkezett hír, mit találtak az énekes lakosztályában. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek