Starity

Így birkózik meg Liam Payne elvesztésével az énekes exe

Tegnap, 18:00   |   Szerző: LexiCobain

Volt barátnője is megszólalt és megosztotta a nyilvánossággal, hogyan érez most, a történtek fényében.

hirdetés

Danielle Peazer és Liam Payne több, mint két évig alkottak egy párt. Találkozásukra 2010-ben, a The X Factor forgatásán került sor, mely műsor a szupersztárok sorába emelte az énekest. Danielle ugyanott volt háttértáncos, így sok időt töltöttek egymás társaságában. Noha szakításukra egy évtizeddel ezelőtt került sor, Danielle sem tudott szó nélkül elmenni a tragédia mellett.

Az elmúlt néhány napban azon voltam, hogy feldolgozzam Liam halálhírét. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik vették a fáradságot és felhívtak vagy üzentek, hogy részvétüket fejezzék ki felém és felajánlják a támogatásukat. Nagyon hálás vagyok és ez többet segít nekem, mint gondolnátok

– írta az Instagramon Danielle.

Idővel többet is megosztok majd, de jelenleg nem érzem magam mentálisan elég erősnek ahhoz, hogy szembenézzek a valósággal, azzal, ami történt. [...] Ahogy mindannyian, én is gyászolok, és szükségem van egy kis időre, hogy ezt a magam csendességében megtegyem.

Danielle jelenleg Sonny Jay rádiós DJ-vel alkot egy párt, első közös gyermekük, Mia májusban jött világra. Liam ezzel szemben az elmúlt két évben Kate Cassidyvel alkotott egy párt, emellett exével, Cheryl Cole-lal közösen nevelte hétéves kisfiát, Beart.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek