Starity

Érkezik a Bármit, csak ezt ne második évada - ezt tudjuk eddig az új évadról

Tegnap, 19:48   |   Szerző: SzilviD

Az idei év egyik nagy dobása volt a Netflixnél a Bármit, csak ezt ne című sorozat. A romkom sokak kedvence lett, így érkezik is a második évad.

hirdetés

Bár sokan megvádolták, hogy nagyon sztereotipikusan mutatja be a zsidókat a Bármit, csak ezt ne című sorozat, mégis nagyon hamar a nézettségi lista élére állt a Netflixen, így nem is kellett rá sokat várni, hamar bejelentették a második évadot. 

A sorozat főszereplői Joanne, egy Los Angeles-i podcaster, akit Kristen Bell és Noah, a frissen szingli rabbi, akit pedig Adam Brody alakít. A részek a kettejük közötti románcra koncentrálnak, és arra, hogyan szeretheti egymást egy vállásos és egy ateista ember. 

Alig néhány héttel azután, hogy kikerült a Netflixre az első évad, máris bejelentették a második évadot.

Körülbelül három hete vagyunk az írók szobájában

- mondta a sorozat készítője, Erin Foster a The Hollywood Reporternek adott interjújában.  

A sorozat Foster valódi élményein alapul, de elárulta, hogy Joanne-nek nem feltétlenül kell ugyanazt az utat bejárnia, mint neki. 

Joanne-nak nem kell ugyanazt az utat végigjárnia, mint nekem. Szándékosan csináltam úgy, hogy az első évad annyira különbözzön az igazi életünktől és az igazi történetünktől. [A férjem] szülei nézték a sorozatot, és nem sokat láttak magukból a karakterekben. Az embernek kreatív szabadságot kell kapnia. Nem csak azért, mert ez egy tévéműsor, hanem azért is, hogy elrugaszkodjunk a valódi karakterektől. A való életemben nincs elég konfliktus. Az apósomék sajnos nagyon kedvesek hozzám, úgyhogy abból nem lehet szórakoztató anyagot bányászni.

Foster hozzátette, hogy szeretné, ha jövő szeptemberben visszatérhetne a sorozat, és 10 résszel tervezi a második évadot. 

via Buzz Feed

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek