Starity

Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában

Tegnap, 22:02   |   Szerző: SzilviD

Liam Payne kénytelen volt meghosszabbítani tartózkodását Argentínában, mert az amerikai vízumával problémák adódtak.

hirdetés

Liam Payne-nek – aki szerdán (24.10.16) hunyt el, miután lezuhant a szállodai szobájának erkélyéről – meg kellett újítania a vízumát, hogy továbbra is Floridában élhessen a barátnőjével, Kate Cassidyvel. Buenos Airesbe is ezért utazott, az ottani az Egyesült Államok nagykövetségén akarta benyújtani a kértelmet.

A bennfentesek szerint azonban a vízumát először elutasították, ezért a kábítószer és alkohol problémái miatt pszichiátriai és orvosi vizsgálatokon kellett átesnie.

Liamnek meg kellett hosszabbítania az amerikai vízumát. O-1 vízuma volt, ami művészeknek, sportolóknak és más, rendkívüli teljesítményt elérő embereknek szól. De az űrlapon az egyik kérdés az: Használt már alkoholt vagy drogot? Liam drogokkal és alkohollal kapcsolatos problémái pedig jól dokumentáltak

- mondta egy bennfentes.

Széles körben ismert, hogy az Egyesült Államokban volt rehabilitáción, ezért be kellett jelölnie a négyzetet, és emiatt orvosi vizsgálatokon kellett részt vennie. Orvosnak és pszichiáternek kellett kivizsgálnia. Mindhez idő kellett. Így Liam kénytelen volt tovább maradni Buenos Airesben, mint azt tervezte.

A bennfentes szerint átment a teszten, és két nappal a halála után kellett volna átvennie a vízumot.

A forrás hozzátette:

A tesztek eredménye jó volt. Liam akkor 100 százalékosan józan volt.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek