Starity

Valószínűleg elég sokat kell várni a Sárkányok háza új évadára

Tegnap, 10:07   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, még a forgatókönyv sincs készen a harmadik évadhoz.

hirdetés

Rossz hír a Sárkányok háza rajongóinak, hogy valószínűleg még jó sokat kell várni a harmadik évadra. Minderről a vasárnap, New Yorkban megrendezett Comic Conon számolt be a Daemont alakítót Matt Smith, a Criston Cole-t alakíto Fabian Frankel, és Tom Glynn-Carney, aki II. Aegon Targaryent játssza a sorozatban. 

A három híresség bevallotta, a készítőknek valószínűleg még ötletünk sincs, hogy hogyan folytatódjon a produkció, mert a forgatókönyvről eddig semmit nem hallottak. 

Egy szót nem hallottam róla. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, srácok. Egy mukkot sem hallottam róla - ti? 

- kérdezte, mire Frankel kijelentette, "hallott pár dolgot, de azt nem oszthatja meg". Glynn-Carney visszont Smith-hez hasonlóan semmit nem tudott a forgatókönyvről. 

Olyan szempontból az egyáltalán nem meglepő, hogy a Sárkányok háza második és harmadik évada között is két év telt el - viszont az HBO egyelőre még az időintervallumot sem osztotta meg, hogy körülbelül mikor jönnek az új részek. Jelenleg inkább a Trónok harca készülő spinoffját, A hét királyság lovagját promótálja a csatorna, amelyről már tudni lehet, hogy 2025-ben érkezik. 

A Sárkányok háza készítőinek viszont lehet, hogy jót tesz a kicsit hosszabb szünet: sem a fanok, sem a sorozat alapjául szolgáló regény írója, George R.R. Martin nem volt elégedett a második évaddal: a rajongók szerint vontatottak voltak az epizódok, és hiányzott a katarzis az utolsó részekből, Martin pedig azt kifogásolta, hogy kulcsfontosságú dolgokat változtattak meg a készítők a könyvhöz képest. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek