Starity

Kiderült, miért vált meg Liam Payne-től a lemezkiadója napokkal a halála előtt

Tegnap, 17:34   |   Szerző: Four

Az énekes több rossz hírt is kapott a halála előtt, például lemezkiadó nélkül maradt.

hirdetés

Liam Payne-ről nemrég írtuk meg, hogy nagyon nehéz idők jártak az énekesre a halála előtt. például elutasították a vízumkérelmét, illetve az is kiderült, hogy megvált tőle lemezkiadója, a Universal Music és október elején felmondott a PR-csapata.

Payne 2016 óta állt szerződésben a kiadóval, ám a cég nemrég úgy döntött, már nem tartja relevánsnak azt a stílust, amelyet Liam képviselt. 

A Daily Mail forrása szerint a sztár utóbbi időben tapasztalt viselkedése is benne volt a döntésben. 

Liam olyan zenét akart kiadni, amelyet kedvelt, de a kiadója úgy gondolta, nem nyerné meg vele a One Direction rajongóit. Nem értettek egyet abban, hogy a brandjét hogyan dobják piacra. 

A bennfentes hozzátette, a Universal Music megszorításokat tervezett és inkább más művészekbe invesztált, Payne készülő második lemezét pedig csendben elkaszálták.

Nem volt pénz szűkében, de igen, nagyon bántotta a dolog, mert folyamatos nyomás alatt volt, hogy versenyezni tudjon a többi sráccal a One Directionből. Sajnálatos módon a döntést a róla készült mémek és viccek is befolyásolták. A csapata ezt jelnek vette, hogy el kell hagyniuk a süllyedő hajót. 

- mesélte. 

Valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy Payne teljesen kifordult magából az argentínai tartózkodása alatt, illetve ismerősei szerint mindig is lelki problémákkal küzdött, de gyakran nem mutatta, mennyire nagy bajban van.

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek