Starity

Az utolsó dal: ez volt az a pillanat, amikor Miley Cyrus tehetsége lenyűgözte Nicholas Sparkst

Tegnap, 20:12   |   Szerző: Four

A regény írója elárulta, volt egy pillanat a forgatáson, amikor Miley teljesen lenyűgözte.

hirdetés

Nicholas Sparks már 2010-ben meg volt győződve róla, hogy Miley Cyrus elképesztő tehetséges előadó. Az utolsó dal című regény írója a People magazinnak vallott arról, hogy a filmváltozat forgatása során volt egy pillanat, amikor Miley egyszerűen lenyűgözte őt. 

Sparks szerint Cyrus, aki akkor már elég nagy népszerűségnek örvendett a Hannah Montana által, ragaszkodott hozzá, hogy a színészi, és ne a zenei tehetségére helyezzék a hangsúlyt a forgatókönyv megírása során. Habár a karaktere, Ronnie nagyon jól zongorázott, Sparks szerint Cyrus inkább a színészetet helyezte volna előtérbe, és ezért döntöttek csak a fent említett hangszer mellett.

Jobban tetszett neki, hogy csak zongorán játszott, mert nem akarta, hogy a produkció hasonlítson a régi Elvis-filmekhez. A színészetet akarta, és nagyszerűen helytállt. 

- mondta, majd megemlítette a jelenetet, amelynek láttán tátva maradt a szája:

Tehát volt egy jelenet, amelyben zongorán kellett játszania. Elég nehéznek tűnt, mondtam neki, hogy nem is tudtam, hogy tud zongorázni. Mire ő: "Ó, nem tudok. Ezt tegnap tanultam. Órákig tartott, mire sikerült." Én meg: "Órákba? Az, amit most csináltál? Nekem hetekig tartana megtanulni." De ő elképesztően tehetséges, és tudom, hogy ha zenéről van szó, nagyon keményen odateszi magát. 

- mesélte. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek