Starity

Kínos! Az Elvira, a sötét hercegnő sztárja szerint Ariana Grande nagyon udvariatlan volt vele

Ma, 08:29   |   Szerző: Four

A színésznő egy közönségtalálkozón mesélt arról, milyen kínos élményben volt része Grandéval.

hirdetés

Kellemetlen esetet idézett fel Cassandra Peterson, az Elvira, a sötét hercegnő sztárja. A 73 éves híresség egy közönségtalálkozó alkalmával mesélt arról, mi volt "a legkínosabb celeb-élménye": név szerint nem említette, kiről van szó, de annyit elárult, az illető neve rímel arra, hogy "Pariana Mande". 

A rajongók egyből összerakták, hogy Ariana Grandéról van szó, Peterson pedig elmesélte, milyen volt az első találkozásuk:

Eljött megnézni a műsoromat, és 20 vendéget hozott magával. Tehát szeretett volna 20 vagy 21 jegyet, mi pedig rábólintottunk és megkapta a belépőket.

Peterson a show előtt meginvitálta Grandét és a csapatát a backstage-be, ahol az énekesnő megkérdezte, Peterson hajlandó lenne-e lefotózkodni a barátaival és rokonaival. 

Tehát fotót készítettem külön-külön mindenkivel. Autogramot adtam mindegyiküknek, és megkérdeztem: "Készíthetnénk esetleg mi is egy közös fotót?" Mire ő: "Nem, én nem igazán csinálok ilyesmit."

- mesélte Peterson, és hozzátette, Grande még a show előtt kereket oldott:

Elment még a show kezdete előtt, de a rokonai maradtak. 

Ariana ezek után elég sok negatív megjegyzést kapott, mert egyesek szerint nagyon udvariatlanul viselkedett a sztárral - ezt látva az énekesnő rövidesen kommentben vágott vissza Cassandrának: 

Valójában nem igazán emlékszem arra, hogy lehetőségem volt találkozni veled, mert pánikrohamot kaptam, és emlékezetem szerint korábban hazamentem, mint a családom. 

- írta, majd hozzátette, az eset 7 évvel előtt történt, akkoriban pedig "nehezen tudta kezelni a tömeget és a hangzavart."

Ha nem jól emlékszem, akkor őszintén bocsánatot kérek azért, hogy megbántottalak. Köszönöm, hogy ilyen kedves voltál az anyukámmal, elmesélte, milyen aranyos voltál (jelenleg lehet, hogy már nem így gondolja, de beszélek vele... nyilván mindenkinek vannak nehezebb napjai!) Szeretettel gondolok rád, mindig is te leszel a Halloween királynője!

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek