Starity

Liam Payne testvére az internetről tudta meg, hogy elhunyt a sztár

Ma, 11:54   |   Szerző: Four

Az énekes másik testvére internetről tudta meg, hogy elhunyt Liam Payne.

hirdetés

Liam Payne egyik testvéréről, Ruth-ról már megírtuk, hogy szívszorító üzenetben búcsúzott az énekestől. Most másik nővére, Nicole osztotta meg szomorú gondolatait a tragédia kapcsán. 

Azt is elárulta, hogy internetről szerzett tudomást Liam haláláról. 

Amikor megláttam a hírt a telefonomon, hogy itthagytál minket, lefagytam. Annyira szerettem volna, hogy ez a hír ne legyen igaz. Napokig reménykedtem benne, hogy csak valaki félreértett valamit. 

- írta, és hozzátette, Liam "túl jó volt erre a világra", és mindenkivel kedves volt. 

Az a mottó vezérelte az életed, hogy ha csinálsz valamit, akkor azt csináld jól vagy sehogyan. És Liam, te egyértelműen jó voltál mindenben, amit tettél. Sanálatos módon ez a kegyetlen világ egy 5 másodperces felvétel után hajlamos megítélni valakit, azt gondolják, ez már feljogosítja őket arra, hogy úgy beszéljenek, mintha ismertek volna téged. Mi ismertünk és szerettünk téged. Remélem, odafent békére leltél, és továbbra is vigyázol ránk, ahogyan eddig is tetted. 

- írta. 

A énekes halálával kapcsolatban tegnap hozták nyilvánosságra a toxikológiai jelentést, mely szerint többféle tudatmódosító szer volt a szervezetében, amikor kizuhant hotelszobája erkélyéről és szörnyethalt.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek