Starity

Varázslók a Waverly helyből: Selena Gomez jótanácsot adott fiatal kolléganőjének

Ma, 09:41   |   Szerző: Four

Selena Gomez is visszatér vendégszereplőként a Varázslók a Waverly helyből folytatásába.

hirdetés

Pár nap múlva debütál a Waverly hely: Az új varázslók, amely a Varázslók a Waverly helyből folytatása, David Henrie-vel a főszerepben. 

Selena Gomez szintén látható lesz a produkcióban, ugyan csak vendégszereplőként, de így is fontosnak tartotta, hogy tanácsot adjon kolléganőjének, Janice LeAnn Brownnak. (Brown Billie-t, a fiatal varázslónövendéket alakítja a sorozatban.)

Selena azt tanácsolta, ne agyaljak túl sokat a szerepen - legyek önmagam, maradjak hű magamhoz. Mindegy, mit mondanak az emberek a megjelenésemről, arról ahogyan beszélek - nem számít. 

- árulta el Brown 

A "Waverly hely: Az új varázslók" Justin Russo (David Henrie) kalandjait követi, aki úgy döntött, átlagos életet szeretne élni a feleségével és két gyerekével. Ám amikor Justin testvére, Alex (Selena Gomez) hazatér Billie-vel (Janice LeAnn Brown) és segítséget kér tőle, kénytelen lesz felidézni a varázstudását, hogy mentorálja a lányt. Justin élete egy csapásra fenekestől felfordul, és kénytelen felidézni a múltat annak érdekében, hogy biztosítsa a Varázsvilág jövőjét.

A sorozat október 29-én debütál a Disney Channelen, és október 30-án a Disney+-on, ide kattintva látható az előzetese. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek