Starity

Szűcs Judith új melleket csináltatotott

2010. május 15. 13:01   |   Szerző: Tini Lady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új melleket csináltatott a magyar énekesnő. Fontos, hogy ötven felett is mindenki jól érezze magát a bőrében, erre a legjobb példa Szűcs Judith.

hirdetés
Szűcs Judith új melleket csináltatotott

Szűcs Judith sorra lemondta a soron következő koncertjeit. Aggódtak sokan, hogy a háttérben egészségügyi okok vannak, de mint kiderült, nem történt semmi ilyesmi, kizárólag azért vonult vissza egy időre, mert egy szépészeti beavatkozás történt nála.

Az énekesnő annak ellenére, hogy ötven éves szilikont tettetett a melleibe, hogy nagyobbnak látszanak, de ezt a műveletet már megbánta. Most új szakemberekhez fordult, mert az előző implantátum nagyobbra sikeredett, mint ahogy az ő akarta volna.

Az elmúlt hat évben rendszeressé vált a hátfájása, és a kellemetlen tünetek miatt döntött a korántsem veszélytelen operáció mellett. A magyar diszkókirálynő most még szexisebb, mint valaha, és ezt hamarosan a közönség is láthatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek