Starity

Teljesen megváltozott Liam Payne viselkedése, amikor a barátnője hazautazott Argentínából

Ma, 16:36   |   Szerző: Four

Az énekes viselkedése nagyot változott, amikor Kate Cassidy úgy döntött, hazatér Angliába.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Liam Payne barátnője, Kate Cassidy két nappal az énekes halála előtt hazautazott Argentínából, holott együtt nyaraltak Buenos Airesben. Cassidy később elárulta, azért indult haza egyedül, mert "utál sokáig egy helyben maradni", és már a vártnál is sokkal hosszabb ideig maradtak Dél-Amerikában. 

Cassidy távozásával azonban a zenész viselkedése nagyon szélsőséges lett: agresszívvá vált, tört-zúzott a hotelszobájában, és a szállodai alkalmazott segélyhívásából kiderült, már akkor attól tartottak, hogy kárt tesz önmagában.

Látni lehetett a Snapchat videóin, hogy teljesen más ember volt Kate mellett. 

- nyilatkozta a People forrása, aki hozzátette, Cassidy támogatta a sztárt a jogi botránya kapcsán: exe, Maya Henry ügyvédi felszólítást küldött Payne-nek, aki elmondása szerint folyamatosan zaklatta őt és a családját is. 

Liam valószínűleg azért is viselkedett kevésbé zavartan, amikor Kate még vele volt, mert mint kiderült, a vízumkérelme miatt egy ideig nem drogozott: további vizsgálatokat rendeltek el az esetében, elsőre ugyanis nem kapott vízumot.

Ahogy a barátnője hazautazott, az énekes egyes értesülések szerint két másik lánnyal partizott a szobájában, illetve a toxikológiai jelentés szerint többféle drogot találtak a szervezetében, amelyek hallucinációt okozhattak nála. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek