Starity

Robert Downey Jr. nagyon menő dolgot tett Tom Hollanddel az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásán

Tegnapelőtt, 09:52   |   Szerző: Four

Tom Holland elmesélte, mennyire jófej volt vele a veterán színész a forgatáson.

hirdetés

Tom Holland a "Rich Roll Podcast" vendégeként emlékezett vissza arra, milyen rendes volt vele Robert Downey Jr., amikor megkapta Pókember szerepét a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben. 

Holland akkor debütált a szuperhős szerepében, és ahogy mondja, már a szereplőválogatás is elég bonyolult volt:

Downey-val kellett elpróbálnom egy jelenetet, nagyon kemény volt. De hihetetlenül hálás vagyok neki. Nyolc oldalnyi szöveget kellett megtanulnom a próbára, egy hosszú jelenetről volt szó. De nagyszerűen ment. Az ügynököm azt mondta, pontosan tanuljak meg minden sort. Aztán amikor elpróbáltuk Downey-val, elkezdett improvizálni, és borult az egész, viszont így én is improvizálhattam. Ebben nem igazán lehet túlszárnyalni Downey-t, de a farvizén elevezhetsz, és már az is elég menő. Ő irányította a jelenetet, én meg követtem és improvizáltam. A meghallgatás után azt éreztem, hogy megkaptam a szerepet, annyira jól ment. 

- mondta, majd így folytatta:

Amikor tényleg megkaptam a szerepet és elkezdtünk forgatni, a jelenetemet teljesen lerövidítették ahhoz képest, amit a meghallgatásra kellett megtanulnom, talán két oldal maradt belőle. Downey pedig bepöccent: "Hova tűnt a srác szövege?"

Embed from Getty Images

Holland szerint Joe és Anthony Russo, a film készítői próbálták elmagyarázni a színésznek, hogy a forgatókönyv már így is nagyon hosszú, és nem lesz idő a teljes jelenetre, Downey viszont nem állt kötélnek. 

Downey volt az, aki kijelentette: "Nem, erre igenis időt kell szánni. Forgassuk le az egészet, amit a meghallgatáson próbáltunk! A végén megvághatjátok, de ennek meg kell lennie."

- emlékezett kollégája szavaira. 

És végül felhasználták az egész jelenetet. Ezt neki köszönhetem. Nagyon menő volt. Egy nap én is szeretném ezt csinálni... ha szerencsém lesz és behozhatom Miles Moralest a Marvel-univerzumba, én is szeretnék úgy viselkedni egy fiatal gyerekkel, ahogy Downey akkor velem. 

- mondta.

Embed from Getty Images

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek