Starity

A Shiba Inu tulajdonosok ezt az új ICO-t kedvelik a leginkább - lehet, hogy az érme 1000%-os nyereséget kaszál?

Tegnapelőtt, 14:37   |   


A Shiba Inu (SHIB) talán készen áll egy nagy kitörésre, de a birtokosai egy izgalmas új ICO-t is kitüntetnek a figyelmükkel, amely egyesek szerint akár 1000%-os nyereségre is hivatott lehet.

hirdetés
A Shiba Inu tulajdonosok ezt az új ICO-t kedvelik a leginkább - lehet, hogy az érme 1000%-os nyereséget kaszál?

Fedezz fel egy új előértékesítést, a FreeDum Fighters (DUM), mely a 2024-es amerikai választások előtt egyre nagyobb teret nyer.

A Shiba Inu (SHIB) talán készen áll egy nagy kitörésre, de a birtokosai egy izgalmas új ICO-t is kitüntetnek a figyelmükkel, amely egyesek szerint akár 1000%-os nyereségre is hivatott lehet.

A SHIB az elmúlt hetek során egy zászló alkazatot formált meg magának.

Forrás: TradingView

A Fed kamatláb csökkentési kedvének növekedésével, és Trump amerikai elnökválasztási győzelmének potenciális közeledésével, a legnagyobb kriptovaluták valószínűleg hamarosan még magasabbra emelkedhetnek, és elérkezhet a mém érmék várva várt szezonja.

A SHIB árfolyama ekkor nagy mértékben kitörhet, de az igazi nyertesek a kisebb és kevésbé ismert mém tokenek lehetnek.

Az amerikai választások közeledésére való tekintettel a legnagyobb kitüntetettekké a politikai mém érmék várhatnak.

Ezért fordulhat elő az, hogy a FreeDum Fighters (DUM) névre elkeresztelt, amerikai választási témájú token oly nagy népszerűséget szerezhetett magának.

A továbbiakban beavatunk az izgalmas új ICO titkaiba.

Nézd meg a FreeDum Fighters előértékesítését!

Ezt kell tudd a friss ICO-ról, a FreeDum Fighters (DUM) érméről

A FreeDum Fighters egy új, a közösségre figyelő PolitiFi mém érme, amely a republikánus jelölt, Donald Trump és a demokrata Kamala Harris közötti harcot gamifikálja. 

Az új ICO natív érméje, a DUM nem titkoltan az őt megelőző PolitiFi tokenek, például a TREMP, a MAGA és a BODEN sikerét szeretné leutánozni.

Amíg ezeknek a tokeneknek hiánycikke a valódi hasznosság, és valószínűleg emiatt lehettek oly rövid ideig nagyon sikeresek, addig a FreeDum Fighters (DUM) hosszú távban gondolkodik és tartós értékteremtést tűzött ki célul maga elé.

A FreeDum Fighters az úgynevezett "végső leszámolásnak" ad helyszínt, mely két gépesített politikai figura, MAGATRON és Kamacop 9000 között zajlik.

A DUM-ba fektetők két staking pool közül választhatnak, amelyek a két kabala népszerűsége alapján eltérő jutalmakat nyújtanak. Ezen kívül beszállhatnak a hetente megrendezésre kerülő vitákba, és részesülhetnek a DUM-airdropjában. 

Az airdropot ki kell érdemelni, az a győztes csapat részesül ugyanis a titkos kormányzati pénzekből, amely kellően meggyőző érveléseket ad az általa választott oldal mellett.

Az előértékesítés folyamán az érmekészlet 40%-a nyitott, míg 20%-ot a likviditási pool, 20%-ot a lekötési pool, szintén 10%-ot a viták jutalmai, végül 20%-ot az egyebek érdemeltek ki. 

A DUM ICO-ja túltett a 226,000 dolláron

Ez a friss ICO már több mint 226 000 dollárt gyűjtött össze a korán cselekvő befektetőktől, pedig még csak pár napja indult. 

Forrás: X

Ráadásul meglepő módon a kripto iparági szakértők közül többen is kiállnak a DUM mellett.

A trendi előértékesítési elemző, Jacob Crypto Bury egy nemrégi videójában azt nyilatkozza, hogy szerinte a DUM 10x-es potenciállal bír. Elemzésében kiemeli azokat az óriási hozamokat is, amelyeket per pillanat az ICO-ba befektetők számára kínálnak fel.

A FreeDum Fighters natív érméjének lekötésével a befektetők kedden 461.93%-os APY-t kereshetnek, feltéve, ha a MAGATRON pool-ban stakelnek. 

Amennyiben pedig Kamacop 9000-es lekötési készletbe helyezik a tokenjeiket, az elérhető APY 1841.62%-os.

Ilyen szuper APY mellett a befektetők pár hét leforgása alatt megduplázhatják, esetleg megtriplázhatják a kezdeti DUM érme mennyiségüket.

Erről a friss ICO-ról Squidgrow Joe is elismerően nyilatkozott, de Wolf's Crypto Den szerint pedig amennyiben a FreeDum Fighters hasznot húz az amerikai választásokkal kapcsolatos történetszálából, akkor akár 100x érme is válhat belőle.

Forrás: X

DUM-ot bárki könnyen vásárolhat ETH-val az Ethereum vagy a Base hálózatokon, de használhat BNB-t, SOL-t, USDT-t és USDC-t is.

Nézd meg a FreeDum Fighters előértékesítését!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

mém coin kripto ico
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek