Starity

Liam Payne házasodni készült?

Ma, 11:18   |   Szerző: SzilviD

Kate Cassidy elárulta, hogy ő és Liam Payne a házasságról beszéltek. Jövőre akarták kimondani az igent.

hirdetés

Liam Payne barátnője, Kate Cassidy újabb nyilatkozatot adott ki az egy héttel azután, hogy az énekes Argentínában meghalt, két nappal azután, hogy a barátnője elhagyta az országot, hogy visszatérjen az Egyesült Államokba.

Cassidy szerdán (október 23.) egy újabb közleményben tette közzé:

Nem is tudom, hol kezdjem. A szívem úgy összetört, hogy nem tudom szavakba önteni. Bárcsak láthatnád, milyen hatalmas hatással voltál a világra, még akkor is, ha most olyan sötétnek érzem. Annyi boldogságot és pozitívumot hoztál mindenkinek - rajongók millióinak, a családodnak, a barátaidnak és különösen nekem. Annyira hihetetlenül szeretnek téged.

Így folytatta:

Te vagy - mert nem mondhatom, hogy voltál - a legjobb barátom, életem szerelme, és mindenki, akit megérintettél, ugyanolyan különlegesnek érezte magát, mint én. Az energiád ragályos volt, bevilágított minden szobát, ahová beléptél. Semmi sem tűnik valóságosnak, és nem tudom feldolgozni ezt az új valóságot, hogy nem vagy itt. Küzdök azzal, hogy rájöjjek, hogyan éljek egy olyan világban, ahol nem vagy mellettem. Együtt újra gyerekek lehettünk, és mindig örömöt találtunk a legapróbb dolgokban is.

Hozzátette:

Liam, neked volt a legkedvesebb lelked és a legvidámabb lelked. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna a legjobb részemet. Nem tudok elképzelni egy napot sem a nevetésed és a szereteted nélkül. Annyi fényt hoztál az életembe. Néhány héttel ezelőtt egy gyönyörű estén kint ültünk, és együtt nyilvánítottuk ki mit akarunk az életünkben. Közel tartom az üzenetedet, még akkor is, ha azt mondtad, hogy ne nézzem meg. Az állt rajta, hogy »Én és Kate egy éven belül összeházasodunk/jegyben járunk«.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek