Starity

Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában

Ma, 12:40   |   Szerző: Four

Kate Cassidyről kiderült, hogy egyáltalán nem élvezte az argentin kirándulást.

hirdetés

A néhai Liam Payne barátnőjéről, Kate Cassidy nemrég hosszú posztban írt az énekes tragikus haláláról és elárulta azt is, hogy Payne eltervezte, jövőre feleségül veszi őt. 

A kapcsolatuk azonban valószínűleg hullámvölgybe érkezett az argentin nyaralás alatt, a lány ugyanis Payne nélkül utazott haza Miamiba, mert elmondása szerint "nem bírt sokáig egy helyben lenni."

Cassidy ismerőse szerint a lány egyenesen "túsznak érezte magát", mert az eredetileg tervezett öt nap helyett így is két hétig voltak Buenos Airesben, de nagyon sokat rágódott azon, hogy otthagyja-e Liamet egyedül, mert félt attól, hogy drogokhoz nyúl:

Nem mehet el, mert különben ki tudja, mi történik. És ha hazamegy, akkor Liam mit fog tenni? De voltak más felelősségei is, más dolgokkal is foglalkoznia kellett. Tehát végül meghozta a döntést, hogy hazamegy. 

Cassidy az illető szerint már napokkal korábban haza akart menni, de az énekes mindig meggyőzte, hogy hosszabbítsák meg a nyaralást:

Argentínában voltak, és egy kicsit olyan volt, mintha túszul ejtették volna. Tehát egy hét után megmondta Liamnek, hogy haza akar menni. De Liam könyörgött neki, hogy maradjon. Folyton meghosszabbították a nyaralást, egy nappal, két nappal. Liam nagyon akarta, hogy Kate maradjon vele.

Az illető hozzátette, Cassidy nagyon nehezen jutott arra a döntésre, hogy hazamegy:

Értem, miért kritizálják őt, és hogy ott kellett volna maradnia a híres, gazdag barátjával. De Kate szeretett volna hazamenni, a saját ágyában aludni, a kutyájával lenni. Haza akart jönni, tehát végül így döntött.

Az énekes egyesek szerint teljesen megváltozott, amint Kate elutazott: mint kiderült, beigazolódott a lány félelme, a sztár ugyanis drogokhoz nyúlt, amint egyedül maradt, és ennek hatására agresszívvá, kiszámíthatatlanná vált. A toxikológiai jelentés szerint többféle drogot fogyasztott a halála előtt, amelyet alkohollal kevert és félig, vagy teljesen eszméletlen volt a hatóságok szerint, amikor kizuhant a harmadik emeleti erkélyéről. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek