Starity

Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján

Tegnapelőtt, 13:49   |   Szerző: SzilviD

Kiderült, hogy Nicole Scherzinger SMS-t küldött Liam Payne-nek azon a napon, amikor elhunyt.

hirdetés

Nicole Scherzinger Liam Payne-nel egészen a férfi haláláig tartotta a kapcsolatot. Úgy tudni, hogy a halála napján is írt neki SMS-t. 

A hírt a Broadway zeneszerzője, Andrew Lloyd Webber, aki a Sunset Boulevard zenéjét írta, hozta nyilvánosságra. Scherzinger jelenleg a New York-i show-ban játszik.

Azt hiszem, mondhatnám, hogy ő volt Liam mentora. Azon a szerdán, amikor meghalt, még aznap is SMS-ezett vele

- mondta Lloyd Webber a Billboardnak.

Elmesélte, hogy Scherzinger megjelent a Sunset Boulevard-on fellépni, csak néhány órával azután, hogy megtudta a hírt, hogy Payne elhunyt.

Épp akkor hallotta, hogy meghalt, és az, hogy egyáltalán elment a show-ra, rendkívüli. Úgy értem, ő egy csodálatos, csodálatos nő. Minden kétséget kizáróan az egyik legjobb előadóművész, akivel valaha dolgoztam. Nicole-lal kapcsolatban az az egyik dolog, hogy ha egyszer elkötelezte magát valami mellett, akkor a leghihetetlenebb társulati tag és vezető az általam ismert előadók közül

- mondta a zeneszerző.

Az énekesnő meg is emlékezett Payne-ről, az Instagramon ezt írta: 

Nagy áldás volt, hogy mostanában együtt dolgozhattam veled. Ugyanabban a szeretetben és szenvedélyben osztoztunk a zene iránt, és örökké emlékezni fogok a tartalmas és örömteli beszélgetéseinkre.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

halál gyász sms
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek